Gecmis
Olsun size bisi olmamis malesef dengesiz aptal surucu cok
Çok üzüldüm gerçekten sana bişey olmaması önemli.
Umarım işin kasko kısmını da üzülmeden halledersin.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Aynen öyle teşekkür ederim
evet ben iyiyim çok şükür. teşekkür ederim.
Teşekkür ederim abi, nasip bakalım elbet bir aracım daha olacak onada hayırlısıyla bineriz inşallah
Amin. hepimizi kazadan beladan korusun.
Evet muratım çok nazar vardı zaten. teşekkürler sanada.
teşekkürler.
teşekkürler.
Amin. Teşekkür ederim.
Aynen, kaza fotoğrafını koymadım, bana vuran araç sahibi linç edilmesin diye... öyle bir gerizekalılık yok çünkü.
Bende ona ümitliyim kaskom var. sorun yok. öncelikli olarak o aracın kaskosu devrede olacak. sonra bizimki artık gerekli işlemleri yapar artık.
abi çok geçmiş olsun allahtan kaskoda varmış
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Çok geçmiş olsun kardeşim. Canına gelmediğine inan çok sevindim. Perte çıkar paranı al yoluna devam et kardeşim. En iyisi o.
Geçmiş olsun Görkem önemli olan sağlık .
Çok çok geçmiş olsun görkem üzüldüm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun. allah kimsenin başına vermesin
geçmiş olsun allah beterinden saklasın....
Vay anasını ya geçmiş olsun GörkemBenim de en çok korktuğum şey böyle durup dururken olan bi kazaya kurban gitmek, o kadar gazlayıp edip sonra gelip buna benzer bir şey olması canımı sıkar diye aklımdan geçiyor bazen.
Çamurluk tampon değişir, kapı düzeltilebilir belki.. Altta çok bir şey yoksa yaptırılabilir sanki
Allah büyüğünden korusun..![]()
geçmiş olsun dün gece bende acıbademdeydim cadde üzeri çok dolmuş her taraf park eden araçlarla dolu o yüzden sokaktan çıkan vatandaşın yolu görmesi zorlaşmış ondan dolayı da görememiş olabilir sizi...
umarım sıkıntısız çözülür her şey
çok geçmiş olsun. Hepsi yerine gelir önemli olan can sağlığı. Allah tekrarını yaşatmasın.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
çok geçmiş olsun Görkem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)