Arkadaşım büyük geçmiş olsun aracında problem yok toplanır , karşı tarafın trafik sigortası ile senin kasko birleşir canavar gibi toplanır aracın sen hiç canını sıkma ;)
Printable View
Arkadaşım büyük geçmiş olsun aracında problem yok toplanır , karşı tarafın trafik sigortası ile senin kasko birleşir canavar gibi toplanır aracın sen hiç canını sıkma ;)
çok geçmiş olsun araba önemli değil cana gelmesinde...
Teşekkürler
Abi sağol teşekkür ederim.
Yok pert olacak büyük ihtimal, epey mekanik masraf çıktı.
Teşekkürler kardeşim.
Teşekkürler. lanet bi cadde zaten.
teşekkürler.
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş size birşey olmamış...
geçmiş olsun
geçmiş olsun.allahtan size bişey olmamış
Kankacim cok gecmis olsun ciddi cok uzuldum
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş Olsun cana gelicegine mala gelsin eski haline her şekilde döner araba ama Büyük ihtimal pert edilcek araba hayırlısı neyse o olsun sizde bişi yoktur umarım tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Trafikte dikkatsiz insan çok Malesef..Koskoca acıbadem caddesine çıkarken insan nasıl sağına soluna bakmaz hayret ediyorum..
Çok geçmiş olsun sıkma canını cana geleceğine mala gelsin..
bi de el kadar yolda artistlik yapanlar var.. Dün bostancı minibüs caddesinde bi pug 308 trafik yapıyordu.. benim sagımdan geçmek için otobüs duragının cebine girdi.. ayagımı frene koymasam kuruyemişçiye dogru uçuyordu eleman.. pazar pazar insanların malına canına kast edecek... daha sonra yanyana geldik 3 tane ergen sırıtıyorlar yaptıkları büyük marifetmiş gibi..
büyük gecmıs olsun kardesım
geçmiş olsun görkemcim...
geçmiş olsun, özellikle yandan alınan darbeler cok tehlikeli gerçekten. size bir şey olmaması sevindirici
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Bende üzüldüm kanka, daha yapacaklarımız vardı hayırlısı böyleymiş.
Teşekkürler.
Pert gibi görünüyor şu durumda.
Teşekkürler.
Sahura bir yere yetişiyormuş, ihalesi bize kaldı kardeşim. aynen bende öyle dedik mal yerine gelir önemlisi can.
Ben hala adamı nie dövmedim diye hayret ediyorum kendime, kazadan sonra defalarca ke benim ona vurduğumu, benim süratli geldiğimi, bilmemne bilmemne saçmalamasına rağmen niye dövmedim şaşırıyorum.
geçmiş olsun.. üzüldüm ama cana gelmemiş sonuçta.
çok geçmiş olsun severek takip ettiğim bir araçtı üzüldüm, iyki dövmemissiniz dövüyosun biyerine bişey oluyo adam oluyo ondan sonra bu yavşaklar.. bekara karı boşamak kolay ama bizde gazlıyoruz ediyoruz kaza hep olabilir böyle inkar edip *** atması sinir bozucu...