geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Printable View
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
çok çok geçmiş olsun can'a geleceğine mal'a gelsin üzülmeyin. maalesef biz ne kadar dikkat etsekte başkaları o kadar dikkatli olmuyor. kaza ve ölüme sebebiyet veren çok acemi ve dikkatsiz sürücü var.
geçmiş olsun ..
geçmiş olsun acıbademde 7 sene yaşadım ve gece acıbadem caddesinin giriş çıkışları gerçekten sakattır
geçmiş olsun...
geçmiş olsun
Teşekkürler.
Aynen kaza olayı zaten var hep beklenilebilecek bir olay ama böyleside sinirimi fena zıplattı.
Teşekkürler.
Aynen doğru söylüyorsun. teşekkürler.
Teşekkürler.
Bizde senelerdir acıbademdeyiz. hep tehlikelidir dikaktte ederdik ama yetmiyo dikkat işte odunlar dolaşıyor sürekli.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Geçmiş olsun görkemcim
Büyük geçmiş olsun.
Güzel araçtı ivmelenmesi şaşırtıyordu herkezi
Merak uyandıran bir Clio Sporttu
Kazalı halini görmek nasipmiş.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun çok sana bişey olmamış kaskoda varmıs nasısa yerine gelir
Doğrudur;
http://b1108.hizliresim.com/11/8/22/10550.jpg
2005 de bende kaza yaptığımda benimde sağ kapı, hava yastığı ve tavan hasar görmüştü.Mekanik aksamda motor da birşey yoktu.O zamanlar araç fiyatı 16.000 TL de geziniyordu, 19.600 TL masraf çıkmış aracı perte çıkarmışlardı.
Tekrardan geçmiş olsun.
geçmiş olsun
geçmiş olsun görkem.
cok cok gecmis olsun,
insanin sevidigi bir seyi baskasinin gelip elinden almasi bu baska birsey degil, soylicek soz bulamiyorum...
Geçmiş olsun.
Ya kardeşim böyle yazdın ya beynimden vurdum, zaten dellendim vuran adama, arabamıda çok seviyordum. tutuldum tekrar vuran adama. Senin düşüncelerin içinde dileklerin içinde teşekkür ederim.
aynen bakalım kasko ile iletişimler şuan güzel devam ediyor sanada teşekkür ederim.
bakalım hayırlısı. teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim sağolasın.
Valla duygulandım diyeyim :(
Teşekkürler
çok geçmiş olsun kardeşim