Geçmiş olsun moralinizi bozmayın ....
Geçmiş olsun moralinizi bozmayın ....
geçmiş olsun...düz ovada sivri bela dedikleri böyle bi şey olsa gerek..tekrar geçmiş olsun allah bidaha göstermesin....
SDR GARAJ
Cok geçmiş olsun,canınıza bisey gelmemesi sevindirici...
Ama insan sakin sakin seyir halinde giderken bi öküzün hıyar ağasının gelip mantıksızca vurmasına tahammül edemiyor..Aynısını bende yasadım daracık sokaktan tek seritli caddeye hiç frene basmadan ve sagına soluna bakmadan cıktı ve cıktıgı gibi sag tarafımdan vurması bir olmustu..Kazadır kimse istemez diyoruz ama bukadar öküzlükten baska bisey değil malesef...Bununla geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun.
Allah korumuş geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun
Önemli olsan size bişey olmaması gerisi hallolur.
Geçmiş olsun Allah büyüğünden korusun abi.
Çok geçmiş olsun.Aracda pek fazla birsey yok ama sonucda kaza işte daha iyileri nasip olur inşallah.Birde acıbadem caddesinde bu tip olaylar cok oluyo benim basıma geliyordu cok az bir farkla kacdı gene yandan cıkan arac tipi bir kaza.Dikkat etmek gerek.
DynoDynamics in Ecutuned
Teşekkürler
Aynen bayram üstü arabasız kaldık.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Aynen. Teşekkürler.
Sağol muştucum baltalarla uğraşıyoruz işte bayram üstü arabasızda kaldık
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim. Elimden geldiğince moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bir süre huzurlu olamayacağım sanırım.
Amin. Allah kimseye böyle kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim.
Sanada geçmiş olsun. gerçekten çok kötü bir durum kazayamı yanarsın, arabayamı yanarsın, kötü bir durum.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Ben dikkatliydimde 2 tarafta olması gerektiği için kaza oldu.
Gecmis olsun kardesim...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Geçmiş olsun olacağı varmış diyelim Allah beterinden korusun. Arabanızın pertlik bir durumu yok gibi, kaportada kapı çamurluk ön tampon değişse toplanır gibi, İçeride neler zarar gördü bilemiyorum ama.
Custom Electronic Projects
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun acıbadem caddesi sakat o konuda bakmadan atlıyanlar cok oluyo benmde basıma gelmişti bi kere sağ sol yaparak zor sıyırdım Allah vermesin
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)