ABD'DE ISSIZLIK BASVURULARI TOPLAM 387 BIN KISI OLDU (BEKLENTI: 386 BIN ONCEKI: 386 BIN)
Çok matah değil.
orjinali bu.Bizimkiler sallamış -1000 kişi.
US Initial Jobless Claims Initial Unemployment Claims +387000.0 (expected: +385000.0 , prior: +386000.0)
Initial Unemployment Claims
Country : US
Category Name : Initial Jobless Claims
Actual : +387000.0
Expected : +385000.0
Difference : +2000
Prior : +386000.0
Schedule Release DateTime : 21.06.2012 12:30:00
Actual Release DateTime :
wuhu o zaman super, al pozisyonunda devam ediyorum ben cunku ısrarla
göbekli amcalar saolsun
allah senden razı olsun tayfun : )
bizi merakta bırakma : )
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Sabırlı olmakta fayda var.Kötü senaryoyu yazdık,uzun vadeyi de yazdık.Duruma göre shortlayın,longlayın işte.1630ken altın herkes yukarı derken ne demiştik o dönemde 1580e gelecek sonra 1630'u tekrar görecek.Bu hareketi takip eden %9,6325 getiri sağlardı bir haftada.Mevduat senede ancak bu kadar kazandırır.Acele etmeyin,yatırım yaparken ne zamana kadar, ne kadar kazanmak istiyorsunuz iyi düşünün.Az bir boşluk buldum.Sigaraya mı insem,tech'e mi takılsam ikileminde yine kazanan TechTurkey oldu.![]()
Allah razı olsun tayfun : ) sigarayı bıraktın bizi aydılattın :d
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Kapanışa kadar bir seviye belirlemek zor abi.Günlük grafiklerde biraz eskiye bakınca 1555 ve 1542 seviyelerini görüyorum abi.Aceleye gerek yok elbet bir yerden dönecek karını eden etti..
psn: DAGHAN26
Napıyonuz gençler? Nasıl gidiyor bakalım görüşmeyeli?![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Mutluay abim özledik seni
Kapanıştan sonra yeni seviyeler geldi tabi pivot noktamız ilk direncin 2$ üstünde (1576.75 direnç-1578.74 pivot noktamız)
Durum buyken ben 1562.50 seviyesinin altında H1 kapanışı yapmadığımız sürece aşağı hareket beklemiyorum ama bu şu demek değil ki trend yukarı,kısa ve orta vade de aşağı trend içindeyiz.Kısacası 1578.74 üstüne çıkmadıkça alış,1562.50 altına inmedikçe satış vermem.Yatırım tavsiyesi de değildir kendi fikrimdir![]()
psn: DAGHAN26
1562'yi deniyor hadi bakalım hayırlısı...
Ne ABD ne Yunanistan en önemli faktör benim altın almam galiba şu piyasalardane zaman alsam dip yapıyoruz
![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)