Karşılıklı öğreneceğiz inşallah.Şu forexde benim soracaklarım var size.Bana soran oluyor.Uğraşmadığım için bazı ince yerlerini bilmiyorum.Rencide oluyorum :)
Printable View
Karşılıklı öğreneceğiz inşallah.Şu forexde benim soracaklarım var size.Bana soran oluyor.Uğraşmadığım için bazı ince yerlerini bilmiyorum.Rencide oluyorum :)
ne biliyorsak paylaşırız seve seve.
takıldığın yerde sor tayfun bildiğimiz kadarıyla aktarırız
4 işlem 123.5$ iyi iyi iyi valla iyi. ama demo :(
doğru diyosun. stop koymayı öğrenmek lazım.. nse çıkıyorum ofisten :) evden devam
Demo da artık tamam dediğiniz zaman kendi tecrübeniz için gerçek hesaba geçersiniz gerçek hesapta 1-2 hafta bocalama olur olmak zorunda ki ben 4 ay gece gündüz demo oynamama rağmen bocaladım 55$ zarar gördüm ama 5-6 gün kapamadığım hesabım oldu.Terse gittiyse ya hedge açtım ya da stopu profiti büyük tutup orta-uzun vadeye çevirdim.Önemli olan piyasayı tecrübe etmek her zaman gözden çıkardığınız parayla oynamak.Strese girmeye gerek yok tecrübenize inandığınız anda her gün kaybetmessiniz önemli olan karları ufakta kapamamak o zaman kara geçilemiyor.
Tayfun abi diğer başlıkta da elimizden geldiğince açıklıyoruz forexi her hangi bir sorunda seve seve yardımcı olurum.
evet beyler bugun perşembe önemli veriler varmı? altında yukarı yönlü hareket olucakmı?
abdden gelicek 3 tane önemli veri var muhtemelen typh10 arkadaş 3 gibi bilgi vericektir
işsizlik verisi ve istihdam verileri beklendiği düzeyde gelirse usd artar altın düşer gibi gözüküyo. tavsiye değildir :D
arkadaşlar tayfun hocamdan bi grafik koyuyorum aşağıya. çok yoğunmuş rica etti paylaşıyorum.
http://img155.imageshack.us/img155/8527/4saatlik.png
Uploaded with ImageShack.us
yukarı hareket 1632 seviyesine yaklaşabilir. abd den gelecek verileri takip etmekte fayda var. vtec gelebilir. yatırım tavsiyesi değildir :)
Abi hiçbirimiz kahin değiliz bu soru biraz ağır oluyor :D Emin olsak köşeyi dönmüştük :D
İstihdam taleplerinde 361k dan 365kya artış bekleniyor ki beklendiği gibi olursa bu usd için olumsuz.
Konut başlangıçları için herhangi bir değişim beklentisi yok iyi gelirse usd iyi,kötü gelirse usd kötü tam bir kapalı kutu.
Yapı ruhsatları verisi var bunlarda da 0.760Mden 0.770Me yükseliş bekleniyor bu da doları olumlu etkiler ama dediğim gibi en önemli veri istihdam talepleri eğer beklenenden düşük olursa altında ilk hedef 1592.40 beklenenden de kötü gelirse 1609.25 ve 1615.93 ilk hedefler.Dikkatli olmakta fayda var,yatırım tavsiyesi değildir.
ABD açılsın, vtec açılsın
8:30am USD
Building Permits
0.81M 0.77M 0.76M
Unemployment Claims
366K 365K 361K
Housing Starts
0.75M 0.76M 0.76M
1 iyi 2 kötü geldi.
eurusd 3 direnci gbpusd 2 direnci tek solukta geçti ama geri çekilmeler gelebilir artık h1 kapanışları önemli.
Altının 1609.25in üstüne çıkamaması kısa vadede pek hayırlı değil.Çıkabilirsek defalarca bahsettiğim 1609.25-1615.96 yine gündeme gelebilir.
1621'e kadar önü otoban.İlk defa kendi teknik analiz görüntümü paylaştım.O kadar netti ki siz de görün istedim.Yiğit koymuş sağo olsun.Teşekkür ederim kendisine
beyler teknik olmadan kısa bi soru cevap yapmak istedim :)
altın bozdurmak için zamanımı beklesekmi biraz daha
kasıma kadar sıkın dişinizi.Başka da birşey demiyorum allah ömür verirse hep beraber göreceğiz.