15.30 da geliyor heyecan :)
Printable View
15.30 da geliyor heyecan :)
gelsin ya paslandik:)
arkadaşlar, vakti müsait olan bize bir demo hesap açsa?Elimden geldiğince ben ve sizler fikirlerinizi beyaan etseniz alsak-satsak kısa bir süre sonra ben 500 dolar ile açılışı yaparım gerçek hesaba geçsek? Yıl sonu kazandığımız para ile site içerisinde yardıma ihtiyacı olan öğrenci arkadaşlara versek? Tabi para ortak farklı fikriniz varsa ona da uyarım.İnanın bu hesap sayesinde herkes balık tutmayı öğrenecek.Garanti ederim.
Büyük montanlı alım-satım yapan( onlar kendini biliyor :) )arkadaşlardan,abilerimden destek bekliyorum.BU hususta biliyorum beni kırmayacaklardır.
güzel düşünmüşsün tayfun hocam, gcm den açarım ben hemen isterseniz..
fırtına öncesi sessizlik bozulmaya başlıyorr yakında.
veri ne gelecek acaba. çok heyecanlı :D
------------------
veri geldi, ADP Tarım Dışı İstihdam Değişikliği 215K 133K 118K
hareket olmadı pek ?? ben bişi anlamadım.
bir tık kötü gelir demiştim yiğit değil mi ben sana ;)
Yiğitcim sana e-mail olarak da attım.Bir mail grubu mu kursak? Whats up grubu da olabilir.Samimi olduğum kişiler Yasin kardeşim,Onur Pampam ve Yiğit bro. ve elbette baş tacımız Murat Abi dışındaki kişilerden sen,benli yazılan pmlere asla cevap vermem.Bu siteden bir arkadaşa tazminat davası açtığımı hatırlatmak isterim. Takığım bu konulara isterseniz deli diyebilirsiniz.
Evet değişiklik olmadı nedeni basit ; Piyasa beklentiyi fiyatlar,gerçekleşeni satar!!
Bunu imza yapın biriniz lütfen ya,tüm hakları bana aittir :)
o konuyla ilgileneceğim abi ben, eğer herkes gün içerisinde maillerine erişebiliyorsa mail grubu yaparız. yoksa whatsup da grup kuralım.
bomba yarınki veriler yani ?
Aynen öyle.Bugün gelecek data için ben bile saatler öncesinde yorum yapabiliyorsam bil ki herkes buna göre pozisyon açmıştır.Ancak, yarın için hiçkimsenin görüşü yok.
Dananın kuyruğu yarın kopacak yani..
Demo hesabı konusunda sitede bir konu başlatsak ? Daha önce açılmıştı forex üzerine ama kapandı gene galiba o konu ?
balık tutmayı öğrenmek isterim :D
Selamlar,
Bir dönem yurtiçi borsa ile ilgilenmişliğim ve hatta halen daha çok ufak da olsa bir yatırım hesabım mevcut olsa da altın piyasası hakkında maalesef pek bilgi sahibi değilim.
Ancak birkaç haftadır yazdıklarınızı merakla takip edip, piyasayı tanımaya ve anlamaya çalışıyorum. Benim açımdan oldukça faydalı oluyor buradaki sohbetleriniz, kendi adıma teşekkür etmek istedim.
Selamlar, Serkan...
yatırım işleri için grup kuracağız.Mail ve/veya whats up için tel numarasını paylaşsın lütfen dahil olmak isteyen arkadaşlar.
Günlük trend ve teknik analizlerimi paylaşacağım mailde.
mail grubumu olacak, whatsapp mı ?
Tayfun QE dedikodusu fena salladı altını bugün nakavt olurmuyuz ??
bu arada yatırım konusunu takip etmek isterim. Mail:
ibrahimustun@gmail.com