anladım abi takipteyiz o zaman altını bırakmayalımda takip edelim :)
Printable View
anladım abi takipteyiz o zaman altını bırakmayalımda takip edelim :)
ilk defa duydum.Bu söylediğin hisse senedidir diye düşünüyorum fiziki mi vermişler onu.Riskli değil mi ya çalınırsa enteresanmış.
ee normal invest hesap aç karta ne gerek var anlamadım.AL&SAt yaparsın yine.Bence boşver o işleri genç kardeşim az bekle 99 gibi altın al elinde oldukça gram gram al birkaç seneye güzel paran olur benden sana tavsiye.Borsa altın gibi olmaz.Borsa'da yatırım yaparken portföy yapman lazım.Banka kağıdı da alman lazım Ağır sanayi kağıdı da gıda sektöründe faaliyet gösteren kağıdı da alman gerekebilir ve güçlü sermaye gerektirir.Hiç bir yatırım aracında borsadaki kadar kaybedemez&kazanamazsın.
Az bekle 99 gibi alırsın demişsin ama abi 99 lar hayal gibi ?
1710/31,1035=54,98
54,98*1,8120=99,6196
hayaldi gerçek oldu :)
1 hafta kadar bekleyeceğim ben artık ne kadar düşerse :) sonrasında gömecem parayı altına büyük ihtilamelle yılbaşına karlı çıkarız..
Ankara işimiz tamam.Köpeğimiz yola çıktı şimdi Esenler Otogarına yakın oturan birilerini bulmam lazım :)
ABD dataları ile balon yükseliş sona erdi geriye gelecek sıkıntı yok.
typh10 euro için ne düşünüosun daha çıkarmı yoksa satalımmı?
Açıklanan konut verileri çok etkilemedi ancak yönü aşağıya döndü sanki ??
Altın'ın 99 olması imkansız diyen bir arkadaş vardı.99,60'dan satıyorum altını bankalarası haberi olsun :)
Velhasıl kelam Bernanke dolamasının QE3 yavrusu çıkardığı günden altın daha düşüğe geldi.Belki bir 35 gün bekletti satan arkadaşları ama şuan kardalar geri alırlarsa.benim de içim rahatladı çok şükür yanılmamışız.
99-199 bilmem arkadas,1680 in altina geldikce,M.Engin toplamaya baslar ;)
dolar 1,90 olursa ons 1680 olsa dahi gram/TL 102,625 yapar abi :)
1710'u garanti ederim daha aşağısı için güçlü satış gelmeli.
dolar düşüyor moralim bozuluyor :(
Dolar'ın tek düşme nedeni var Türkiyenin not artırımı durumu.Bugün merkez bankası faiz koridorunu daralttı.TRY'nin kıymetlenme ihtimalini bitirdi.Sıkıntı yok Dolar kazandırır.