koşturmaca besenin keyifler nasıl ? bir dönem 25 takipçi ile Bernanke konuşur simultane tercüme yapardık heyy gidi günler
![]()
koşturmaca besenin keyifler nasıl ? bir dönem 25 takipçi ile Bernanke konuşur simultane tercüme yapardık heyy gidi günler
![]()
Nerde o eski heyecanlı günler. Millet vurdu valeyi kaçtı tabi
1735'e kadar indik bu arada.. Adrenalin yaşamak için alınır mı ne dersin..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
iyiyim bende.. iş güçpek fırsat kalmadı açıkcası fx e.
@wromm tayfun hocamdan öğrendiğim kadarıyla her düşüş alım fırsatıdır.alıp yılbaşına kdr beklemek şart
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
tayfunun dediği 1725 e yaklaştık alım için fırsat geliyor![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1729.. Ben kademeli olarak giriyorum heyecan başlasın![]()
Şunun şurasında yılbaşına ne kaldı
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Tayfun abi dönüş yapamadım ya :/ işden dolayı giremedim siteye evet ankaradayım ve bugnde acity nin önünden geçdimişin hallolmadıysa yarın gideyim evime 30 km arabayla geçerim ne gerekiyorsa yaparım
Artık düşerken alış çıkarken satış zihniyeti hepimizde oluştu bu çok güzel.Altın 1785'i geçemediği sürece düşecek ve benim teknik analizime göre 1710'da alıcı bulamazsa tepe taklak olacak bir süre için.
Borsa için AsyaB ve TSKB patlama bekliyordum nitekim ikisi de koparttı.Migros'a al hala geçerli.
Ankarada ki işim için dün tüm gün Cenk Bey yardımcı oldu sağ olsun kendisine buradan tekrardan teşekkür ederim.
arkadaşlar düğün sonrası belli bi miktar altın oluştu elimde , değerlendirilecek ama bi 6-7 ayı bulabilir.Altında mı kalsın tl ye mi geçeyim önümüzdeki süreçte?
aynen abi
100,83 tl görüyorum bende alayımmı abi nedersin ?
bide kart muhabbetleri var yok metronun kartları yok usak bunlar ney abi ya girelimmşi bu tarz işleri yılbasına dogru katlarmıyız biraz?
kaybetsekte cok kaybetmeyiz zaten bin lira para 200 300 zarar olsada denedim derim abi :d
başkan adamlar bekle diyor sabret biraz daa
benim arabayı satma durumum var satarsam hedeflenen seviyelerden alıp unutucam uzun bi süre![]()
6 kasımdan sonra trend hep yukarı ne kadar düşükten alırız onun peşinde olmak lazım.
Ben yazmaktan yoruldum artık lütfen NO PANİC
ide kart muhabbetleri var yok metronun kartları yok usak bunlar ney abi ya girelimmşi bu tarz işleri yılbasına dogru katlarmıyız biraz?
Bunu tam olrak anlayamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)