Murat Abi, o tamamen isim yapma ile ilgili. Ateşan Aybars bloombergden 40k USD para alıyormuş aylık.Sabah çıkıp demir,petrol,altın fiyatı anlatıyor ve genelde tutmuyor tahminleri.
Murat Abi, o tamamen isim yapma ile ilgili. Ateşan Aybars bloombergden 40k USD para alıyormuş aylık.Sabah çıkıp demir,petrol,altın fiyatı anlatıyor ve genelde tutmuyor tahminleri.
Benim tahminler nasil peki? Ozellikle borsa-altin ve paritede...
Kazandigim kebab-lahmacun yada maclar. Hatta Global ve citi dekilerile kac kez bacak arasi yaptim![]()
Emtiada ilgim yok yani tahminimde yok
Hala su maci kacirdigima yaniyorum,bos ver yorumu![]()
müsait olup fener maçına gelebilseydin keşke abi.Efsaneydi gerçekten.Selçuğun golünde olanları anlatabilecek Türkçe bilgim yok cidden böyle bir çıldırma modeli olamaz. Artık şampiyonlar ligi diyorum başka birşey demiyorum.
parası olan buradan alsın ocak sonuna doğru çok güzel kar bırakır.Ben 1660'dan giriyorum for your info![]()
way arkadaş ! pozisyon açtım 1671.92 den 1667lere geldi anında. direk -20 dolar![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Biara yakalar gibi oldum ama,gecti beni Tayfun!
Fiestaya gecilen Turboyu satiyorum,fiyatinida indirdim arkadas! Depoya kebabi atmicaktik,yaramadi
Altini once izleyin ve ufak ufak alin derim...
Murat Abi satma şu arabayı.Evet dün biraz ağır kalmış olabilir ama fiestadan sonra memleketin en hızlı arabası sonuçta![]()
Pırlanta konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?
Danışmak istediğim bir konu var![]()
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
yok hocam bir lahmacun bir urfa ile motive ettim bebişimi.Ardından bir İbo lokumu bir de künefe verdim.En son o 997 buraya gelecek diyordu![]()
elimde biraz cumhuriyet altını var bunları bozdurmam lazım en yüksek nerde bozdurabilirim? haftasonu düşükten alırlar sanırım?
1640 demistim 1780 de,yok abi dedin
1660 dan itibafen ufak ufak almak gerek.
Ana kanal 1600 u gosteriyorsa sikinti be Tayfun...
997tt geldi,gordu gununu ve dondu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)