yıl sonu USD/TL beklentim 1,8130'dur artık çok net bu!
Printable View
yıl sonu USD/TL beklentim 1,8130'dur artık çok net bu!
2013 Altının iyi performasns göstereceği bir yıl olacak.O durumda bir değişiklik yok ama TUİK son işsizlik datasını %9,1 açıkladı.Öncü göstergeler fiyasko, Aralık ayı işsizlik %10 civarı olacak.Bir ihracat var teklemeyen onu da düşük kur ile vurmak istemiyorlar.O yüzden bu önümüzde ki 10 gün Doların vtec açtığı günlere gebe
altında 1650 seviyesine geri geldik
Dolar/altın kuru gibi göstergeleri kontrol ettiğiniz siteler hangileri.
Benim baktığım sitelerle burda zikredilen rakamlar çok fazla sapma gösteriyor çünkü merakımı mazur görün.
bugun itibariyle 96 liraya kadar gerilemiş altın. bir miktar alayım diyorum ne dersiniz?
altını unut dolar a yumul der misiniz?
biraz kolaçan ettim piyasayı yamulmuyorsam orta vade yani 3 ay içinde 106 liraya kadar yükselir diyorlar.
önce bi 100 olsun da :) 3 ay sonraki tahminler şu konjoktürde benim için manasız.Buralardan alırsanız iyi para kazandırır ama net rakam vermek abesti iştigal olur.
Bu sorularinin cevabi olsa,tayfun suan bufatti ile beni roll'a cagiriyordu ;)
eskı sayfalarda suanlardakı rakamdan alırsak ocak sonu gıbı yukselecegı orta kararda bir kar bırakacagını yazmıştınız hala geçerli mi?
vakit geldi bence alım için 30 gün valör gayet yeterli obs'dir.Herkese bol kazançlar
farazi, uçuk rakamlara gerek yok.25 işgünü var o tarihe kadar. 104 olabilmesi için dolar 1,81 olsa ons değerinin 1800 olması gerekir ki bu seviyeye gelirse Altın yıl içerisinde 2000 onsu geçer.Nedeni de modern anlamda finansal piyasalar açıldığı tarihten itibaren zirveyi hep cari yılın nisan-haziran döneminde yapmış.Az öz de olsa kar yapmayı hedefleyin.Kolay şekilde büyük montanlı elde edilen karı hiçbir zaman cebinizde bırakmazlar.
Tayfun peki enfazla kaç görür senın tahminine göre?
Bence 1640 ıle 1780 arası hareket olur.
ben kademeli aldım 1740 ları bekliyorum
Yarın malezya'ya gidiyorum.Şimdiden herkese iyi seneler.Yeni yılda beraber kazanmaya devam ederiz inşallah.