cengiztutka@hotmail.com
benide eklerseniz sevinirim elimden geldiği kadar bende trendleri paylaşmaya çalışacağım..
Cengizhan
Printable View
cengiztutka@hotmail.com
benide eklerseniz sevinirim elimden geldiği kadar bende trendleri paylaşmaya çalışacağım..
Cengizhan
zafer.kutlu@monadyazilim.com
bir miktar altın aldım eklerseniz sevinirim görüşlerinize ihtiyacım var
Cuma günü 200kg altın aldı önümdeki adam. Biraz sordum yükseleceği haberini aldığı zaman basarmış parayı. Hatta banka çalışanları da bu adamın yolundan gidiyormuş :)
Var mı fikri olan?
Mail adresim: tunacann@gmail.com.
Teşekkür ediyorum...
herkese iyi haftalar.Mail grubundan bilgi paylaşıyormusunuz acaba bana deneme mailinden başka bir gelmedide
mailden pek bişey göndermiyoruz yoğunluktan.Whats upp grubumuz dolu dizgin ben faydalı olduğunu düşünüyorum arkadaşlara
peki whatsapp a yazacağınıza buraya yazsanız da ihtiyacı olan veya yatırım düşünen herkes faydalansa... neden ayrı bir grup kurma ihtiyacı hissettiniz?
çünkü, buradan yazdıklarımızı okuyup sağa sola kendi yorumu gibi satmaya çalışan insanlar var.Ayrıca en azından ben,yorumlarımı sadece bir şekilde bağlantılı olduğum insanların görmesini istiyorum artık.Bu düşünceme saygı duyulmasını rica ediyorum.Pm ile soru soran arkadaşlara her zaman cevap verdim,vermeye de devam ediyorum.Bol kazançlar dilerim
Sağ olsun tayfun hoca bilgilerini bizlerle paylaşıyor,sayesinde ufak ufak öğreniyoruz.
Bır benle paylaşmıyor!
Ona baslangıc olarak;lahmacun ıcıne fındık ezmesı koyup,zorla yedırıcem!Uzerıne urfa kebabın ustune kuzu sısı durum yaptıracağım!
Ha yetmedıyse,balık fantazım var ;)
ee nerde günün yorumları :) mail grubu ve whatsapp grubundada gozukmuyormuyum :(
evet bende pm geçmiştim aslında dahil olmak istiyorum,sorun yoksa.
sanırım artık buraya yazmıyorsunuz bekler mailde gelmiyor nasıl bilgilenicez biz..
konuşmalar daha çok whatsapp grubundan oluyor,son bıkaç gundur herkeste bı yogunluk oldugu ıcın buaralar pek aktıf değil ancak sağolsun tayfun bize birçok bilgi ve birikim paylaşımında bulundu,borsadan hiç anlamayan ben, sanal forexte 1 haftada 10.600 $ kazandım :D forexten arayıp tebrık ettiler :D tayfun ve yiğit sağolsun okadar işinin arasında bıze zaman ayırıyorlar.tekrar teşekkürler.
Altın vs hikaye Vtec_King abi benim numaram var sen de, istersen hergün ara sor şu nedir bu nolur diye.Bugün yeminle söylüyorum iyi niyetime lanet ettim.Bir daha ilgi&alaka&iyi niyet gösterirsem bu siteden birine benden şerefsizi yoktur bu alemde.(bizim grup vs ile ilgili değil kimse üstüne alınmasın lütfen.)
Bende kendi çapımda az bir bütçe ile gecen yıl piyasaya giriş yaptım.bogazici üniversitesinin düzenlediği bir egitim programı vardı hatta ona katıldım.ufak ufak ilerliyorum ama etrafımda bu iste uzmanlaşmış kisiler olmadıgı icin ufkum pek genislemiyor açıkcası :) tecrübeli abilerimden kardeşlerimden bişeyler öğrenmek isterim
utkusarisaltik@gmail.com
Dolar çok düştü arkadaşlar aslında geçsemmi diyorum :D
bana pm atın arkadaşlar..