54th540 abi ne haddime benden büyük birine sinirlenmek.Sabah msg kutunuz doluydu cevap yazdım ama gitmedi.
Kendini biliyor o arkadaş.Bana uğrattığı maddi ve manevi zararları Mevlam en acı şekilde çıkartır inşallah.
Printable View
54th540 abi ne haddime benden büyük birine sinirlenmek.Sabah msg kutunuz doluydu cevap yazdım ama gitmedi.
Kendini biliyor o arkadaş.Bana uğrattığı maddi ve manevi zararları Mevlam en acı şekilde çıkartır inşallah.
tayfun bu işler kişilik meselesi,sen hiç kafana takma.daha kişiliği oturmadıgı için bu bumerangın söz nedir haysiyet nedir pek bilemez şimdi o. buyuk ıhtımalle öyle kişiliksiz bir asalak olarakta hayatına devam eder.nickide tam kendıne göre bulmuş bumerang gibi döne döne yaşıyor hayatı :D
yahu yaşla bitseydi bu işler typh10 abi bu arada ismim hakan ..elbet bi karşılığı vardır her yapılanın çoğunluğu bu dünyada karşılık görürde kimse kılıf uyduramaz ,sorana hep müslümanız ama hep dümen olmuş işlerimiz neyse ..
bide beni bu gruba neden almıyorsunuz??sana pm le geçtiğim mebla ateşlenecek boşta duruyor ..
Tayfuncum bende pm atmıstım ama hacı dondum askerden alsanıza bnıde gruba :D
Birr Altın grubum bıle yok,anlıyormusun? Canım ıster kebab,olmadı balık.
Sekerım basına ne geldı soylemedın ama takma kafana. Yapılıcak bır sey varsa,ben buradayım,az bucuk cevrem var,yapılıcak neyse yaparız ;)
Altın mı?Iyıce spekulatorlerın elıne dustu...
whats up grubunda baya ilerledik.Konuya biraz ilgisi olan arkadaşlar oldukça fazla şey öğrendi. çok yakında kendi yorumlarını yapabiliyor olacaklar.
Bana tel nosunu verip whats up grubuna dahil olamayan varsa pm atsın lütfen.
Ben varim! Ben varimm! Pinar beyaz gibi oldu ;)
Altincilar dikkat etsin,cokk fazla farkli yonlerden ruzgar esiyor. Dalgalanma cok bekliyorum. Asagi sert hareketlerdeki tepkileri kazanca cevirin ;)
Dolarin yukari yonlu tepkisini bekliyorum,78 e degeriz heralde. Bakalim toplanti nasil etkileyecek.
Bende varım Tayfun tel verdım ama hala wassaaaap da degılım nıye almıyonuz benı :D
yollarsan bana halledeyim hemen. gözden kaçmış olabilir
Beni de ekler misiniz?
bankalardaki alış ve satış fiyatları arasındaki farklar neden bu kadar fazla oluyor?
iş bankası gram altını, 91,61 den alıp 95,88 den satarken, akbank 94,37 den alıyor 94,44 den satıyor ?
borsanın açılış kapanış saatine göre bankalarda kendini korumaya alıyor sanırım garantide hafta sonu ve borsa kapalıyken alım satım arası 10 lira oluor genelde.
Garantide TL ile gram altın alınamıyor ama. Yoksa bilmediğim bir detay mı var ?
Altinin kulce uzerinden piyasada alim satim farki .20 kurustur ama bankada yicari amacli kafalarina gore oynuyorlar