tren gitti geçmiş olsun el sallayalım 85,5
Printable View
tren gitti geçmiş olsun el sallayalım 85,5
şu an ne kadar gramı....
işbankasıda alışı düşük tutuyor. satışuda düşük .
84 ten bozdurabilen varmıki ?
7-8 aylık bı yatırım ıcın şuan altın almak uygunmudur
Bank Asya
ALTIN 81.82927 82.99817
Kuveyt Turk
ALTIN 81.6311 83.3345
Diğer bankalar alış satış olarak belirtmemiş ama garanti ve iş bankası 83 Lerde geziyordu.
Bu nası iş bişey anlamadım altın yukseliyo ama alış fiyatı aynı 2 kuruş kar yapıcaz diye çektiğimiz çileye bak aman elimdekini bozduruyim daha uzak dursun
Ben kar yapayım diye girmedim , elimdeki para çar çur olmasın , sağlamda dursun diye girdim hay girmez olaydım.85'leri gördüğü an satıp kurtulacağım.
Piyasada altin 84.5 larda ama bankalar 81.5 larda.sebebini bilen varmidir acaba.bi ib..lik pesindeler ama nedir acaba
ben henüz alım vaktinin gelmediğini düşünüyorum.Sert düşüş sonrası tın tın ama lineer yükseliş sonrasında hep kafaya balyozu yemiştir geçmişte.
tayfun 89.65 ortalamalı altınım var kaldım öyle satıp beklemek iyi mi ne dersin?
Bu seviyeden,düşüş beklentisi mevcut ok ama zararla satmak hiç mantıklı olmaz ya tersi pozisyon açılıp yükselirse? Sabır lazım temmuza kadar gelebilir tekrar oralara
tayfun anladığım kadarı ile fiyatlar çıksada o bir süredir geldiği tepe noktalarına çıkmayacağını düşünüyosun
ben yatırımcı falan değilim bu ufak artışlar yada düşüşler pek umrumda değil ama geçmişteki gibi atıyorum çeyrek 145-150 lerden 160-165 lere çıkar mı?