napsak altınları bozdursak mı![]()
piyasa durumu nedir???
napsak altınları bozdursak mı![]()
piyasa durumu nedir???
forex piyasası çok hareketliymiş
önerebileceğiniz bir firma varmı güvenilir ve basit?
Bernanke dayın'nın 17:00'deki konuşması simultane tercüme ile teşekkür etmeyi bilen/bilmeyen herkes için burada olacak.
yani bernankenin açıklaması poz ise altın düşer negatif ise artar olarak mı yorumlamalıyız?
Fiyat,herhangi bir mal ya da hizmetin başka bir mal yada hizmetlerle değişim oranıdır.(Altını ya USD ya TL ile değiştiriyoruz.Yani malın değerini takasladığımız karşı mal esasen belirler).Nispi veya mutlak fiyat olması önemli değil.Ne olursa olsun fiyatı piyasa ki gizli el belirler.Adam Smith reis bireyin ve toplumun iyiliği arasında nedensellik kurduğu Ulusların Zenginliği kitabında şöyle der ; kendi çıkarı peşinde koşarken, sıklıkla, katkıda bulunmaya niyetleneceğinden çok daha etkin olarak topluma katkıda bulunur.Yani fiyatı göbekli dayılar buralara getirdi.Şişmiş fiyat inmiş fiyat olayı budur.Bilmem anlatabildim mi?
kendi çıkarı peşinde koşarken, sıklıkla, katkıda bulunmaya niyetleneceğinden çok daha etkin olarak topluma katkıda bulunur.burada anlatmak istediği bu dayılar ellerinde altın var diye vurdular kırbaçı vurdular kırbaçı.Bu hareket bizim gibi yastık altından altın biriktiren toplumlara yaradı.Farkında olmadan faydalı oldular.Şimdi geri almanın peşindeler.
Ateistler hadi bunu da açıklayın![]()
allahtan adam smithi biliyorum onuda bilmesem hiç bişi anlamicaktım
eyw anladım ama bernanke ne dicek çok merak ediyorum sayfalarda araştırdığım kadarıyla kimse tam kestiremio ama olumsuzluk biraz daha baskın sanırım
ben tahmin ediyorum.Dün söyledim de düşüncemi.Konuşacağı metni sen yaz deseler de çok zor olmaz.Saat geldiğinde simultane sizle paylaşacağım.Diyecekleri Avrupa birliği bizi zorluyor,işsizlik sorun ama toparlanıyor,ev satışları düşük risk,ılımlı büyüyoruz,parasal genişlemeye gerek yok.Not edin bunları belki tercümeme güvenmezsiniz bakın bloomberge falan konuşma sonunda tüm bu cümleleri göreceksiniz.
Ani bi ters hareket gelirmi yine sence tayfun konuşmadan sonra ? ona göre trader olarak pozisyon alalım
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
yön olayı basit aslında %50 %50 *****.
1555 hedeftir çok net.Bamgüm satış gelecek.Bu şimdiki seviyede armut düşürme operasyonu ''***** kurnazlar'' çıkar bu deyip alsın diye tuzaktaki peynir YEMEYİN!!!!
ufaktan nasıl veriyorlar yok böyle şarkı aynı rate,aynı montan ama ürkütmeden.Ben biliyorum herifin ne konuşacağını bunlar nerede es verip,nerede nefes alacak onu bile biliyorlardır konuşmadaki.
sert hareketler başladı gibi
edit: bu para peki nereye kayar dolaramı?
reuters bağlandı konuşmanın yapılacağı salona.Bir Halit Kıvanç edası ile derbi maç anlatır gibi yazacağım kaşarın laflarını![]()
yaz kanka![]()
Dr.Ecu AntaLya
Valla dünya kupasıı finalinde kale ağzında top çeviren oyuncuları izler gibi heyecanlyım![]()
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)