Onur bu herifin laflarını çeviririz de,hocam o sms neydi ya öyle hala anlayamadım ne sorduğunu![]()
evet klasik biz ne gerekirse yapmaya hazırız ile açılışı yaptı.Jilet gibi takımı giymiş şişme dayı şişme birgün senin yerine ben oturacağım.
Avrupa güveni yeniden inşaa etmeli ve güveni artırmalı diyor.Be adam sen kendine bak %8,2 işsizliğin var.
Büyüme rakamımız %2'nin altında olacak diyor secon quarter için.Doların değerini belirsizlikler yükseltti ve yükseltmeye devam ediyor.İmalat ve işletme harcamaları yavaşladı.hane halkı harcamalarındaki büyüme sürüyor süreç yavaşlayabilir.Özet olarak birşeyler anlatmam lazım,boş konuşuyorum farkındayım. ben de biliyorum verileri siz de görebiliyorsunuz.
Bak bak yaaKonut piyasası ılımlı toparlanıyor,işaretleri görüyorum.Fon piyasaları kısa vadede oldukça istikrarlı.Tüketici güveni göreceli olarak düşük kalmaya devam ediyor.Arif'in Manchestra attığı golü atacağız rahat olun seçim sonrası şimdiden sinyal veriyor.
İşte mahallenin muhtarı Hindista'ın büyümesi ılımlı.Sana ne barzo
Avrupa merkez bankaları ile yakın iletişdeyiz.ABD'nin orta ve uzun vadede güvenilir bir mali plana ihtiyacı var.Yine seçim sonrası diyor mecbur çünkü.Obama bu seçimde başa gelmemeli.
şuan genişleme yok ama gerekirse yapacağız dedi. yani seçim sonrası öncesi gelecek sanırım
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Mali uçurum konusundaki belirsizlik güvene zarar veriyor.Herkes çeviriye dalmasın onsu izleyin onsu nasıl çakıyorlar.
ben hala satış koruyorum,fena giricek bana yukarı cıkarsa![]()
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Boşluk abi altın aşağıya doğru gider.88 yolculuğu başlamıştır.Zaten bekliyorduk,konuşmuştuk.Birikimi ev alarak değerlendirdiğimden yatırım yapacak büyük param yok ama olsaydı ne var ne yok altın ve bir adet para sayma makinası alırdım.
Bütçe açığı falan anlatıyor işte.Sorulacak soruları da kendileri belirlediği için aynı şeyleri tekrarlıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)