esas bernanke ne dior o önemli
esas bernanke ne dior o önemli
1753.95 yürüdü valla daha gideri var herhalde
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
qe3 demiş bernanke bu saatten sonra yürür muhtemelen
1780-1790 lardan bernankenin konuşmasıyla sağlam bir satış yiyipte milleti ters köşe yaparlar mı acaba
Yasin Gürlek
YG Cupra
Aylık Bütçe Beyanı
Açıklanan -
Beklenti -155.0B
Önceki -69.6B
fırlatırsa bu fırlatır. snra qe3 olmicak açıklaması gelir çakılır. yatırım tavsiyesi diildir![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar qe3 kararını açıkladı bernanke
QE3 geldi, dolar düştü - Bloomberg HT
qe3 ü trdeki hiç bi danışmanlık firması beklemiyordu diyebilirim
sabahta yazmıştım abdnin önde gelen kuruluşları bekliyor çelişkideyim diye
işi araştırınca qe3ün seçim öncesi gelme sebebi obamanın romney e karşı anketlerde bariz üstünlük sağlaması bazı anketlerde %75-80 civarı obama çıkıyormuş
haliyle bu da bir güven sağladı ve daha fazla geç kalmadan parasal genişlemeyi tercih ettiler diye yorumluyorum ben
ben açıkçası konut sektörü için bir beyaanat açıklayacağını söylemiştim sabah ki öyle söyledi .Fakat piyasa bunu farklı fiyatlıyor şuan da açıklama bu ;
"Eğer istihdam piyasası büyük oranda düzelme göstermezse, komite, mortgage tahvilleri alımına devam ederek, ilave varlık alımlarına girecek ve uygun görülen diğer politika seçeneklerini masaya yatıracak" denildi.
bu rakamları zaten görmüştük düşeceğini zannetmiyorum yüklenelim beyler![]()
kimse parasal genişleme demiyor mortgage tahvili alımı diyor ama piyasalar bunu qe3 olarak okudu ztn 1770 direncine takıldı şu an altın geri dönermi merak ediyorum
valla kafam karıştı la :S
3523 nl postu okur musun rebelh?QE3 olsa altın şuan 1850li falan olurdu.Ben bu açıklamayı bekliyordum zaten yazmışım da görüldüğü üzere saçma sapan fiyatlandı sadece.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)