Ornegi bilerek verdim cunku insanlar net rakam istiyor,bunu bilicek kimse yok ki? Olan zaten ozel ucagiyla monakoya gitmistir...
Ornegi bilerek verdim cunku insanlar net rakam istiyor,bunu bilicek kimse yok ki? Olan zaten ozel ucagiyla monakoya gitmistir...
ben mi yanlış anladım yoksa altını almak için uygun zaman mı dedi tayfun![]()
1 büyük dalgalanmayı, önemli veriyi de ofis dışında yada bilg başında değilken kaçırmasam dişimi kıracam53 dn 65 i kaçırmışız..
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
günaydın arkadaşlar. 1681 den güne ve yeni yıla başlıyoruzherkese bol kazançlı yıllar.
basit yatırımcılar için gr fiyatını da söyleyin canlar aradadüşüp düşmediğini oradan anlarız biz
![]()
Yatırım var dediler geldik
tabaka altın gram fiyatı nedir,alınabilirliği nasıl yatırım amaçlı ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
tayfun hocam hoşgeldin, nasıl geçti yolculuk?
dün mali uçurum görüşmelerinden snra vtec açtı, 92 ilk direnç. kırarsa 1720 lere gelir. ama geçemez kar stışları gelir bence. bide öğleden sonra gelecek ISM İmalat İndeksi verisine göre düşüş bekliyorum ben. daha yukarı gitmez sanırım..
Gram Altın fiyatları 96.2 TL 02 Ocak 2013 - altin.doviz.com dan takip edebilirsiz.
Cidde aktarmalı gittim geldim.Berbat bir yer Allah düşürmesinBol bol ayakkabı aldım nike,puma,adidas,converse,tiger gibi markalar toplam 11 çift 24 USD verdim toplamda
Bir de maseratiye bindim beş para etmez almam
ahaha
Ben oradayken dealer arkadaşlar ABD kredi notunun Ocak ayının ilk haftası düşürüleceğini konuşuyorlardı.Wall street dahil traderlar bunu konuşmaya başladıysa bu olacaktır arkadaşlar.Dikkat!!
Yeni yıl ile valörü biten mature işlem dönüşleri oldukça fazla.Böyle bir haber ile paralar sarı kıza gider.Bu konjoktürde, gelişmeler beklenen gibi olursa 1800leri konuşuyor oluruz kısa termde.
tüh ya 11 çift 24usd miüzüldüm bileydim sipariş verirdim.. neyse sağlık olsun.
faiz oranlarının hangi gün açıklanacağı bellimi tayfun ?
abicim gideceğimi buraya yazdım,ayrıca mailleştik de seninle söyleseydin keşke![]()
Hangi faiz datası bu? Bu ara sıkışan faiz oranlarına sarılıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)