bu işten para kazanacaksanız çok iyi sezgileriniz olacak ve sürekli takip edeceksiniz..
mesela fx e ara vermemiş olsam şu an dolar alırdım 1/100 kaldıractan iyi kazanç gelirdi
bu işten para kazanacaksanız çok iyi sezgileriniz olacak ve sürekli takip edeceksiniz..
mesela fx e ara vermemiş olsam şu an dolar alırdım 1/100 kaldıractan iyi kazanç gelirdi
Borsa ne olur acaba baba heveslenmiş baya alıcam bişeyler diyo
Vallababa için sordum zaten ben anlamıyorum hiç o da ne dönemde bilmiyorum.. 15 senedir şuanın pRasıyla 50.000 gibi bi parayla oynar bazen bırakır ama genel olarak referansları iç açıcı değil bence.. Ya tutarsa mantığında.. Şimdiki mantığı da "e düştü şimdi ortalık karıştı nasılols düzecek çıkar yani" gibi
Aylar önce yazdım tuttu gibisine yazmak istemiyorum. Ama yinede kişisel görüşümü belirteyim. Altının uzun vadede yükseleceğini hiç sanmıyorum.(Belli ay dönemlerindeki tepkiler ve olağanüstü durumlar harici). Yinede vebal almak istemem. Herkes kendi yorumunu yapsın fikir alışverişi olsun.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Borsa çöküşte, dolar altın euro uçuşta. Gidişat pek hayra alamet değil.
doların paralelinde gidiyor.
2.23 nedir arkadaş yaa. sıçtık batırdık ülkece kimsenin haberi yok
Ne yazıkki seçimler var eğer şuankiler kaybederse ne doları bu seviyede tutabiliriz ne de euro'yu yükseldikçe yükselir buda dolaylı bi şekilde altının tl birim fiyatının yükselmesine de neden oluyor. kısaca seçimler önemli süreç yönler için. Cuma - cumartesi gezi olayları koptu , doların bu seviyeye gelmesinin ilk start'ı o pazartesi oldu. Şuan yön vermek çok zor çünkü hem altının ons fiyatı var hemde dolar/tl. Mesela altın ons'u düşebilir ama dolar/tl yükselirse orana göre altın fiyatı aynı kalabilir çıkabilirde. bu yüzden en önemli ayak seçimlerde ne olcağı ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)