seçim zamanı mantıken yükselir diye düşünüyorum altın piyasası
Bugün ciddi bir artış söz konusu, şu an ciddi bir miktar var elimde, acaba seçimler le alakalı olabilir mi?
Altının gramı 87 tl iken konu pasif oluyoraltın 92 tl oluyor yükseliyor altın alsam mı oluyor
![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
kuyumcuların gram altın satiş fiyatı 90,65 alış fiyatı 83,30 TL.çeyrek altın satış 154 TL alış 145 TL
bugün 88,5 den 100 gr aldım valla dursun kıyıda köşedealınası bi fiyatı var.
''Kenji Kita'' Adamsın...!
Altın acele etmeyen adama her zaman kazandırır.
2009 yazında, dükkanda 72 TL'ye yeni tarihli çeyrek sattığımı biliyorum. Bugünkü fiyatlar ortada ki birde altın düştü vs diyoruz![]()
abi 2011deki patlamadan sonra dusuk geliyor insana
2011deki patlamada ailecek epey zarar etmiştik..Ogünden beri altını düzenli takip etmeye başladım.Ailede de bankacı çok olunca kan çekti ister istemezÇok yüksek meblalar olmasada az az kazanmaya başladım.Şimdide epeyidir sabit gidiyordu gram fiyatı.Bugün 2 lira falanda düştü.Ben biraz daha bekleyip 85 veya daha altını gördüğümde almayı düşünüyorum.
Altından kazanmak içinde uzun süre beklemek gerektiğine inanmıyorum.İniş ve çıkışları iyi değerlendirmek gerek.
wala benim alım noktam 81 satış noktam 91
ama aralarda 84-85 bandındada bir miktar alınabilir
bugün piyasalar iyi sallandı
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
2011 deki patlamadan 1 ay önce 85 tl ye almıştım 102 den satmıştım yaz tatilim beleşe gelmişti 2 günde)
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)