SAT pozisyonu almak için guzel fırsat şahsen ben 1230 seviyelerinden sat pozisyonundayım .
Bır arkadas bana yazmıs ama mesajım gıtmedı,buraya post edıyorum;
Eger amerıka ıyı gıderse altın duser.
Rusya ıle savas cıkmazsa altın duser.
Faızler duserse altın duser.
Buna gore yolunuzu belırleyın.
Sordugun soruyu cevaplıyacak bırı varsa zengın olur![]()
Daha gecenlerde 82 cıvarındayken alım yapılabılır diye yazmıstım. Suandada satıs yapıalbılır dıyorum93 lerı gorecegını hıc sanmıyorum 90 91 satıs ıcın uygun rakamlar. Tekrar dusecektır kesınlıkle. Amerıka verileri hep iyiye gidiyor. 2015 yılı baslarında ve ortasında tekrar dususte olup mayıs gıbı tekrar yukselıs yapacagını dusunuyorm
Aynen öyle oluyor 6 aya yakındır çıkacak diye bekliyorum çıkmadı gitti ben de araba almak için bir kısmını bozdurdum. Şükür zararim yok ama karım da yok denicek kadar az. bankaya faize koysam daha çok getirirdi ama buna da şükür. bi kaç yüz gram daha altınım var.Allah gostermesin çok Dara dusmedikce bozdurmam
altına ne gerek 2-3 sene önce 1.6 ies leri garaja doldursaydık şimdi köşe olmuştuk![]()
TL BAZINDA ALTININ GRAM FİYATI= (DOLAR BAZINDA ALTININ ONS FİYATI*DOLAR/TL KURU)/31,103
Bu formülde bugün düşen altının ons fiyatı idi ama dolar tl kuru öyle yükseldiki formülün pay kısmı ciddi artmış oldu.
Bölen sabit bölünen artınca fiyat yükseldi
Merkez bankasının satım ihale miktarını arttırmasına rağmen dolar saat 18.31 de bu YILIN en yükseği olan 2.39465 i gördü.
Ben olsam ah vah keşke bozdurmasaydım demektense biraz daha yükseldiğimde gram altını şimdi bozdurur karımı realize ederdim
Son cümle virgülsüz düşük olmuş
Gram altıncı arkadaşlar ben olsam şu anda bozdurur idim aman 95 oldu bozdurmasaydım demek yerine
Kar cepte güzeldir
altının en ucuz olduğu zamanlar genelde hep yıl sonlarıdır
yılbaşından sonra ufak ufak tırmanmaya başlar
haziran altının tavan yaptıgı aydır
genelde aralık 15 den sonra altın alırım ve haziran gibi bozdururum
ufak tefek getirir bişeyler
istatisliklere bakın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)