User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Araç Satmanın Zorlukları

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arabayı satmaya karar verdiğimde ilan koymuştum gelen mesajlarda o arabayla denedinizmi kaç yapıyo kazası varmı varsa nerde nasıl oldu cam filmini kaça yaptırdınız arabadaki egzostu ayrı satarmısın bu araba vansa bana göre dill (van olduğunu i.lan başlığında bile yazmıştım) sonra abuk subuk fiyat teklifleri arabaya yapılan abuk subuk onu oraya takmasaydınız olmamış şurasına bunu yapsaydın kaputu siyah boyayın falan gibi en sonunda ilanı sildim satmaktanda vazgeçtim misss gibi biniyorum

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ilan verirken neyse istediğim rakam onu yazarım 1 kuruşta inmem istiyosa bitarafını yırtsın.İstediğim rakam bu araba burda gel bak derim genelde ilk gelen alıyor zaten 2. el arabada almam cebimde ne kadar varsa gider ne alınıyosa sıfır alırım.Mıllet benım gibi kullanmıyor yanındada oturmuyorum emın olamam takıntı spec

mustafaa_akca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazalı ex ımı elımden cıksın dıye cok makul fıyata nete koydum..en az 200 kısı fln arada..arac kazalı oldugu halde oneceden kazası varmı dıyenler cok oldu halı ılee..2008 eylull ramazan ayındayız tam ezan okundu adam aradı bı tek bu saatte munasıp konusabılırız dedı..alla alla dedım oruc acacam tamam kaptma bn beklerım dedı yuhh dedım yaa..ama aracaı o adam aldıı

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ilan verirken neyse istediğim rakam onu yazarım 1 kuruşta inmem istiyosa bitarafını yırtsın.İstediğim rakam bu araba burda gel bak derim genelde ilk gelen alıyor zaten 2. el arabada almam cebimde ne kadar varsa gider ne alınıyosa sıfır alırım.Mıllet benım gibi kullanmıyor yanındada oturmuyorum emın olamam takıntı spec
    Ehehe ne demiş ünlü düşünür:
    Money talks

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Validenin pejoyu satarken koydum 13 den ama 12.500 e vericem. Herşeyini yazdım bi kaç yeri doğrultuldu lokal boya filan var çizikler var . Arabanın bütün sorunlarını yazdım süpriz olıcak birşey yok.
    Aradı bi hatun şuh bir sesi var. Ben araştırdım 10-11 e var diyo bu arabalardan . Tamam o zaman hanımefendi gidin onlardan birisini alın e ama onlar tüplü değil bide çok km yapmış diyo O yüzden bu fiyat farkı diyorum
    Ne emmeye ne gömmeye kimisi

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldan birisi aradi en son ne olur diyor arabayi gordunmu biliyormusun sordunmu sorusturdunmu yok gel bak nasil geleyim diyor ee araba cin ariyon bedava desem gelecen dimi ? ilan rakami 32500 TL idi. dedim sana en son 32500 olur anladimda son kac olur diyor yok dedim sehir disina satmiyorum vazgectim dedim kapattim. takas icinse pickup tarzi arac navara skystar l200 vs gibi yazmama ragmen arsa ,ciftlik ,temeli atilmis insaat ,natamam ev ,daire ,dukkan dunya kadar takas yaziyorlar. hepsine kaliplasmis bir mesaj yadim kopi peyst edip gonderiyorum. takas sartlari ilanda yaziyor ne yazildiysa odur. lutfen farkli tekliflerinizi kendinize saklayin gibisinden.

hadi bakalim kolay gele herkese

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen dikkat etmek lazım type-r satan galerici oluyo zaten
    ahahahha olum sen ne ıdnetor bı adamsın ya
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şeyi anlamıyorum, keyfe keder satılık olunca yani piyasasından daha fazla verecek birisini bulursam satarımmı demek? Nedemek bu keyfe keder satılık??
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şeyi anlamıyorum, keyfe keder satılık olunca yani piyasasından daha fazla verecek birisini bulursam satarımmı demek? Nedemek bu keyfe keder satılık??
    Aciliyeti yok ölücüler arayıpda 3 kuruş için kafa ütülemesin demek

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden' çok çalışıyorum çokda ürün sattım fakat telefon konusmaları beni bitiriyor alma diyorum abi kapatsana şu telefonu

Gardaş araç satılıkmı ? abi satılıkki orda duruyor bak görüyosun orda nie soruyosun satılık mı diye sanki face'ye koymuşuz arkadaş yaa. SEN GEL beni dinle 16.500e anlaşalım saol abi hadi ii günler sağolun cok sagolun hemen kapatıyorum

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasın BMW sune sex shop takas teklif etmişti içindeki bütün malzemeleri verecekmiş 20 milyar lik mal varmış 30 a satarsın demişti biz güzel bı sovmustuk adamlar ne iciyor arkadas bende istiyorum

işte buna yarıldım.. yerlerdeyim.

hem 20 milyarlık mal 30'a nasıl gidiyor, şişme bebeğe makyaj yapıp mı satacaklar ?
    BBK90 CORSA OPC

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene önce 1990 model corolla vardı araç çok temizdi
    bi amca babamı yolda giderken görmüş araç satılıkmı demiş babam değilde demiş.
    adam7,500 veririm deyince babam tamam satarım demiş.neyse adam eve geldi bizim arabayla ben indim babam dedi arabayı satıyoruz.ben de sat dedim o anda adama bi gıcıklığım oldu adam daha arabayı almadan içinde sigara içiyodu.
    dedim; amca arabanın içinde sigara içirtmiyoruz in aşşağıya dedim adam biraz kıllandı sonra indi.
    ben para konusunda anlaştıysanız cd çalarımı alırım dedim 180 tl verdim o cd çalar kendi harçlığımdan biriktirip almıştı.adam tamam dedi. akşam oldu ben cd çaları söküyom adam aramış cd çaları sökmedin bana hediye etsin demiş.ben bi orda s..tir çektim tabi.
    sabah oldu arabayı temizledim artık verecez.
    adam aradı ben aracı almıyom deyip suratıma kapattı.
    yine aynı arabayı pazara çıkarttık. araba 19 yaşında biri geldi
    -bu araba da boya var mı?
    +var 19 yaşında araba herhalde olacak(1 ssene önce biz boyatmıştık yanıklardan dolayı )
    -motor nasıl
    +motor kondisyonu yaşına göre çok iyi çok rahat 180 yapıyor
    -muayenesi ne zaman?
    +lpg ve fenni muayenesi yapılalı 1 hafta olur.yani masrafsız bineceksiniz.
    -ne kadar istiyorsnuz
    +7.500
    - çok ya ben 6.000 veririm
    + sen 8.000 de versen sana araba satmıyom hadi güle güle
    PROJECT01 GARAGE

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyileri var ama onlarda ilan açmıyor
    Fenamı oldu ilan mı açaydık
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf egosunu tatmin etmek için ilanlara 2,3 lira fazlasını yazan aradığım zamanda artis artis konuşan totoşlara uyuz oluyorum, sırf o konuşması yüzünden tamam arabaya bakmaya geliyorum dedim gittim, noldu telefonda baya uçuyodun kaçıyodun dedim abi şöyle böyle g.t kıvırmaya başladı. Neyse hakkı onu yazın kardeşim zaten şu internet siteleri çıktı pazarlara rağbet azaldı fiyatların yükselmesinin en büyük sebebide budur, piyasa yapmak için ilan veriyor yüksek fiyattan onu görende o bu parayı istiyorsa benim arabamda bu kadar mantığıyla şiştikçe şişiyor. papyonda 25 dk da pazar günü araba sattığımı biliyorum sabah 07,30 da, 7 ay önce 93 civic el aldım 6,5 liraya 7 liraya sattım adam 11 yazmış 7 ayda ne yaptın be arabaya. herkez elini vicdanına koysun.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnternetin en kötü yönü yüksek fiyat yazanlar.Değeri 8 olan arabaya 9-9.5 yazıldığını gören direk 10 liradan kapı açıyor..

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala ilginç takas teklifleri geliyor bana.gül gül yarılıyorum
    eylül sonu araç satılmazsa ilanı kaldırdığımda gerçekten üzülcem bu tarz mesajlar gelmediği için.
    sadece 2005 ve yukarısı 600cc ve üstü motosikletle takas olur diye üstüne abana abana söylememe rağmen ne teklifler ya.

nasıl bir düşünce tarzıdır acaba.biz şansımızı deneyelim belki şeşerde düşer diye mi düşünüyorlar acaba.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 106 satarken 14.250 yazdım. sahibinden'de eleman mesaj atmış 11'e anlaşırsak geleyim diye. gel bedava vericem yazdım. bir araştırdım elemanın yaş 19. bir daha ses çıkmadı. direkt liseli spec.
    BBK90 CORSA OPC

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keyfe kder satılık dıyen adamla uzyuze gelmek ısterdım araba 12 lıra o keyfe keder 2o lıra yazıyor
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    butun yazılanları okudum sanırım ben şansılıyım biraz 3 araba alıp sattım Allahtan hep duzgun adamlardan aldım duzgun adamlara sattım abuk subuk ınsanlarda aramadı cok sukur
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)