User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Opet yakıt kart yardım...

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bi depo bana alırız 100 lira çalışır
    tmm kankacım 100 tl lık mazot alırız snada

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkdaş yaa adam okada para yapmak için didinmiş şimdi nasıl alabilirim diye çözüm üretmeye çalışıyo türkiye karışık memleket bitonda teferruat var hangi birini okuyacan allh yardım etsin kardeşim vall bende anlamıyom bu işten bende sehll den alıyo money karta yükletiyom puanımı 600 puanda 10tl lik benzin veriyo ben zin alacağım zaman 50 çek diyom ona göre puan kesiyo yazıyo fişe gidiyom alıyom benzinimi ama seninki baya yüklü 1300 lira beee bol bol rolling yaparım ben o paraya kartı bana hediye etsene

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkdaş yaa adam okada para yapmak için didinmiş şimdi nasıl alabilirim diye çözüm üretmeye çalışıyo türkiye karışık memleket bitonda teferruat var hangi birini okuyacan allh yardım etsin kardeşim vall bende anlamıyom bu işten bende sehll den alıyo money karta yükletiyom puanımı 600 puanda 10tl lik benzin veriyo ben zin alacağım zaman 50 çek diyom ona göre puan kesiyo yazıyo fişe gidiyom alıyom benzinimi ama seninki baya yüklü 1300 lira beee bol bol rolling yaparım ben o paraya kartı bana hediye etsene
    benım vts de az yakıyor abicimi bitiremem ben bu kadar parayı opet ıstastyonlarının bırının onunde takılcam abı sen bna para wer ben sna benzını alıcam derım hahhaahha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)