bu memlekette parçası ucuz ustası cok olan arabaya ciddi anlamda dere tepe binmek için 9 lira verilir... bunuda es geçmeyin .
Printable View
bu memlekette parçası ucuz ustası cok olan arabaya ciddi anlamda dere tepe binmek için 9 lira verilir... bunuda es geçmeyin .
Ayrıca İstanbul piyasası diye bir durum var arkadaşlar, en fazla araç satımı İstanbulda haliyle en fazla çeşitte İstanbulda.. Bu yüzden Anadolu'da fazla olmayan modeller için alıcılar İstanbul piyasasına yöneliyor.. O noktada da dengeler alt üst oluyor haliyle..
@ Seko: Şahinime 10 lira veren var Adanada :)
3 hafta once ılk sahıbınden 2000 model 1.6 ıes aldık boyasız hemde 13 bın lıraya gerckten bıraz arastrnca cıkıyo satacak bırılerı :)
doğrudur soner abi şahin doğan farklıdır herkesimden alıcısı vardır.misal, bi hondaya yada citroene yada opele köydeki amcamız binmezz, ama şahine doğana köydeki amcada ,şehirdeki apaçide, ilçelerdeki öğrencilerde biner :)
mert okadar araştırdık bulamadık birazda kısmet şans faktoru olsa gerek :D
uygun fiyata verirsen satılmaz denilen aracın bile hemen alıcısı cıkıyor. sahibindendeki satıcıların cogu 18 20ye alıp 24 25 ilan acanlar. amac aracı satmak degil bineyim o sırada teklif gelirse yuksek fiyattan veririm diye dusunuyor.
misal ben c4u 22li rakama verdim gecen sene. ilan verirkenki c4ler hala aynı paralara aynı adamlardan yine satılık duruyor bir senedir...
olay honda yada başka bir marka değil,
bizim ülkemizde malesef ki vergiler çok yüksek,
bu yüzden sıfır araçlar pahalı,
sıfır araç fiyatları yükseldikçede, ikinci el piyasasınında biraz daha yükselmesi normal olsa gerek :)
Almanyada yaşayan bir abim var, 2000 - 2001 model E46 BMW'ler 1500 Euro civarı diyor :D
şaka gibi :cool:
aynı konforda ve özelliklerde nissan mitsubishi vs. araçlar varken sadece honda ve toyota diye 5000 tl fazla para vermek akıl işi değil..
2007 model 9.200 km'de boyasız deri koltuklu lancerı 22.800 tl ye almıştım, aynı tarihte 150,000 de boyalı vtec2'ler 26.000 tl'ydi:D
bu 2 aydır fıyatlar baya yukseldı sanırım :D
geçen hafta 2004 hiç boyazsız vtec 2 yi 28500 verdim :D
güzeli kalmadı ki artık ieslerin si ların patlicaklar en geç 3 seneye yaşlandılar artık gercekci olun :)
bide sadece istanbul piyasası olarak bakmayın honda kendi içinde ayrı bi piyasa misal;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5849069/detay/ :)
Yeni kasa fiyatına gidiyor eskı hondalar nerdeyse yuhh
Sahibinden.com da fazla takılmamak gerek :) Görüldüğü üzere psikolojisi bozulan arkadaş sayısı çok..
Oto pazarlarını dolaşın bir pazarınızı ayırıp mesela , araba.com da biraz daha mantıklı araçlar oluyor. Son 3-4 aydır Sahibinden.com da araç almadım ama sattım :)
2007 partnerler 16-17 arası giderken sahibinden de 17.5 a sattım. Yine 1995 doğan SLX aldım boyasız orjınal diye sahibinden de ilan verdim 3.günü 11den sattım :)
Ayrıca Ankara da oto pazarında "Beyaz 1999 Civic 1.6 İes güvenlik paketli zavolli lpg Orjınal olan aracı 14.5 a satıldı ama ben almadım" :) gibi gibi
Kısacası bence Oto Pazarı :)
yazıda kışıda bır bu hondanın bende bakıyorum ınat ettım honda alcam dıye :) ama fıyatlar ucuk,oto pazarındada pek cıkmıyor (altunızade)bugun gordum beyaz ıes 25 yazmıs :) 1.6sport 2005 mod 27 cıvarı ısımız zor acıkcası ...
eski fiyatlara bakınca hüzünlendim birden :)
fiyatları görünce bi küçük açtım allah affetsin