Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
kurların yükselmesinin büyük etkisi oldu. arabasını satan kişi, yerine yenisini koyarken bir araba parası daha ödemek zorunda kalıyor. hey gidi günler 320d nin geçen yıl ekim ayında liste fiyatı 79500 dü. şimdi en ucuzu 116000![]()
Ben focus almak icin 6ay sahibindende araba aradım hepsi boya yok diyo mesaj cekiyosun plakaya 4-5 milyarlık kaza ben gunde 2-3 saat araba arastırıyodum anca boyle bulabilirsin birde ilan tarihine bakman lazım eğer araba temizse 2güne kalmadan satılıyo biraz sabretmen lazım yani![]()
ben hiç pazardan araba almadım ama sabah erken saatlerde alınan arabalar normal fıyatlı oluyormuş diye duydum. bazen netede dusuyor.
S'OZ FOCUS sold
sahibinden.com'da abartı fiyat çok oluyo.. birde araba.com a bak sahibinden.com agöre piyasa fiyatı oluyo...
hondacıların hepsi uyanmıs vaziyette yolda dedeyi cevirdiğinde bile piyasayı bilmiş oluyor sahibinden den arac satanlar bu yuzden sikayetçi adam bos iese 22 yazmıs 18 olurmu yazınca hakaret algılıyo ederi o ama anlatamassın kimseye
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şaka gibi 2.el pazarı.Bunda euronun 1,70lerden 2,50ye çıkmasının da çok büyük etkisi var tabi 0 araba fiyatları artınca ikinci elde uçuyor doğal olarak.
Honda'da durum ayrı tabi eg si'lar 15-16ya ek 1.4ler yine 15-16ya gidiyor vtiları söylemeye gerek bile yok![]()
psn: DAGHAN26
2009 da sahibindendeki si lara bakıyodum 6 7 vosvoslar gibi boyanmış içi dışı toparlanmış en pahalısı 11 dio da 9.5 dan gitmişti yanlış hatırlamıyosam şimdi 14 15 hakları
yine aynı ies ler 14 15 di babama diyodum alalım sana otomatiğini al binebildiğin kadar binersin almamıştı beyaz vtec2 nin en babası 24 dü üstüne 2 sene geçti eskidi km yaptı en aşa 26 27
bazı Hondacıların kafasında şu var bu araba zaten on numaraa sağğlam yakar yıkar nasıl olsa eskimiyo üstüne koyduğum tabiki karım ve buna gerçektende inanıyolar
![]()
Vorsprung Durch Technik
Pedere araç alıcağız dün birtanesine baktık 40750 ilanı var baktık inceledik araç güzel 38 lira teklif ettik adam olur dedi biraz nazlanarak.Bugün 44500 ilanı olan araca baktık expertize soktuk 5 parça boyalı 43500 den aşağıya vermem diyordu telde ist ten araç sahibi.çeşmede tatildeymiş dönerken uğradı yanımıza onada 38 teklif ettik 40 a düştü 38-38500 e vericek.
Piyasa çok karışık bakıyorsun araç güzel pazarlıkla alınır diyorsun adam araç başında bile 50 lira düşmüyor.Pazarlık yok yazıyor telefonda bile fiyat düşüyor.
Fiyata değilde aracın temiz olmasına bakıp pazarlık yapılmalı bence araç alırken.Herkes kafasına göre fiyat yazıyor ciddi düşündükten sonra güzel pazarlıkla normal fiyatlara araç alınıyor.![]()
mıllet öle bı moda gırmıs hondada honda tamam hızlı makına saglam arabada bu kadar kutsal ruh moduna sokmayın şu makınaları) ya ısteyenlere bakma sen gıdınce iş degısır herkes ıstıo bıseylerde kımsede satamıo yere su degsın kış gelsın gor o zaman fıyatları
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
bu memlekette 11000 liraya şahin 9000 liraya 95 toros satılıyorsa bırakında hondalar o paraları etsin...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Abi klişe ama çok doğru bi laf.. Bi ara kuzenime mini cooper baktık ikinci el.. Arabanın kış aylarında fiyatı 24 civarlarındaydı.. Yazın aynı arabayı 28-29 larda gördük.. Hatta kuzenim şey demişti..
Demekki o zaman alsaydık hem bedava araba sahibi olucaktık..Benzin parasını da çıkartabilecektik..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)