User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Normal fiyatlı araba nerede bulunur

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın. 1-2 sene içinde VTi'lar milletin elinde patlayacak.. 14-15 yaşındaki arabalar sonuçta..
    abicim sana göre haklıyımda şimdi daha fazla yazıcam buraya millet hondaya laf ediyoz diye bizi taşa tutacak örnek serkan kardeşimiz honda arıyordu gitti mis gibi araba aldı ne ararsan var arabasında çok basit bir örnek bu biraz özenti milletiz biz işin açığı
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurların yükselmesinin büyük etkisi oldu. arabasını satan kişi, yerine yenisini koyarken bir araba parası daha ödemek zorunda kalıyor. hey gidi günler 320d nin geçen yıl ekim ayında liste fiyatı 79500 dü. şimdi en ucuzu 116000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben focus almak icin 6ay sahibindende araba aradım hepsi boya yok diyo mesaj cekiyosun plakaya 4-5 milyarlık kaza ben gunde 2-3 saat araba arastırıyodum anca boyle bulabilirsin birde ilan tarihine bakman lazım eğer araba temizse 2güne kalmadan satılıyo biraz sabretmen lazım yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok kardeşim hayırlısıysa bunu sattığımda bi 3.16-3.20 veya audi grubundan birşey düşünüyorum.
    Şaka yapıyorum yahu.. Senin arabanın üzerine 20 lira verdiğinde çok daha iyi bir araba alman gerek

pepecura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hiç pazardan araba almadım ama sabah erken saatlerde alınan arabalar normal fıyatlı oluyormuş diye duydum. bazen netede dusuyor.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kışı bekleyelim ne farkedecek bakalım.

AtmoSpheriC
    Misafir
    sahibinden.com'da abartı fiyat çok oluyo.. birde araba.com a bak sahibinden.com agöre piyasa fiyatı oluyo...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondacıların hepsi uyanmıs vaziyette yolda dedeyi cevirdiğinde bile piyasayı bilmiş oluyor sahibinden den arac satanlar bu yuzden sikayetçi adam bos iese 22 yazmıs 18 olurmu yazınca hakaret algılıyo ederi o ama anlatamassın kimseye
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal fiyatında hic abartmadan seat ibiza satıyorum gel al

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaka gibi 2.el pazarı.Bunda euronun 1,70lerden 2,50ye çıkmasının da çok büyük etkisi var tabi 0 araba fiyatları artınca ikinci elde uçuyor doğal olarak.
    Honda'da durum ayrı tabi eg si'lar 15-16ya ek 1.4ler yine 15-16ya gidiyor vtiları söylemeye gerek bile yok
    psn: DAGHAN26

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kurların yükselmesinin büyük etkisi oldu. arabasını satan kişi, yerine yenisini koyarken bir araba parası daha ödemek zorunda kalıyor. hey gidi günler 320d nin geçen yıl ekim ayında liste fiyatı 79500 dü. şimdi en ucuzu 116000
    olay budur, fiyatların gecen seneki gibi aşağı ineceğini düşünmüyorum malesef 1 sene pahalıya araba alınacak

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 da sahibindendeki si lara bakıyodum 6 7 vosvoslar gibi boyanmış içi dışı toparlanmış en pahalısı 11 di o da 9.5 dan gitmişti yanlış hatırlamıyosam şimdi 14 15 hakları yine aynı ies ler 14 15 di babama diyodum alalım sana otomatiğini al binebildiğin kadar binersin almamıştı beyaz vtec2 nin en babası 24 dü üstüne 2 sene geçti eskidi km yaptı en aşa 26 27 bazı Hondacıların kafasında şu var bu araba zaten on numaraa sağğlam yakar yıkar nasıl olsa eskimiyo üstüne koyduğum tabiki karım ve buna gerçektende inanıyolar
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pedere araç alıcağız dün birtanesine baktık 40750 ilanı var baktık inceledik araç güzel 38 lira teklif ettik adam olur dedi biraz nazlanarak.Bugün 44500 ilanı olan araca baktık expertize soktuk 5 parça boyalı 43500 den aşağıya vermem diyordu telde ist ten araç sahibi.çeşmede tatildeymiş dönerken uğradı yanımıza onada 38 teklif ettik 40 a düştü 38-38500 e vericek.
    Piyasa çok karışık bakıyorsun araç güzel pazarlıkla alınır diyorsun adam araç başında bile 50 lira düşmüyor.Pazarlık yok yazıyor telefonda bile fiyat düşüyor.
    Fiyata değilde aracın temiz olmasına bakıp pazarlık yapılmalı bence araç alırken.Herkes kafasına göre fiyat yazıyor ciddi düşündükten sonra güzel pazarlıkla normal fiyatlara araç alınıyor.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne sattıgını aldıgını bilmeyınce böyle oluyor malesef
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mıllet öle bı moda gırmıs hondada honda tamam hızlı makına saglam arabada bu kadar kutsal ruh moduna sokmayın şu makınaları ) ya ısteyenlere bakma sen gıdınce iş degısır herkes ıstıo bıseylerde kımsede satamıo yere su degsın kış gelsın gor o zaman fıyatları
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klişe bi laf olacak ama yazın araba satılır kışın araba alınır arkadaşlar
    Tango-1 never dies.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu memlekette 11000 liraya şahin 9000 liraya 95 toros satılıyorsa bırakında hondalar o paraları etsin...
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klişe bi laf olacak ama yazın araba satılır kışın araba alınır arkadaşlar
    Abi klişe ama çok doğru bi laf.. Bi ara kuzenime mini cooper baktık ikinci el.. Arabanın kış aylarında fiyatı 24 civarlarındaydı.. Yazın aynı arabayı 28-29 larda gördük.. Hatta kuzenim şey demişti..

Demekki o zaman alsaydık hem bedava araba sahibi olucaktık..Benzin parasını da çıkartabilecektik..

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu memlekette 11000 liraya şahin 9000 liraya 95 toros satılıyorsa bırakında hondalar o paraları etsin...
    Abi düşürün hondaların fiyatlarını 11-13 arasına.. Bak bakalım 11.000 liraya şahin doğan satılıyor mu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)