Amerikada 15 yasında alınabılıyor![]()
Amerikada 15 yasında alınabılıyor![]()
malesef 2012 de alabilirsin. taa kasımda.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
pihhhhh 15 yasında ehlıyet alan ergenlerlemı araba surcem yemın edıyorum kendımı yakarım yakardesım yazmıssın oraya bence ehlıyet araba surmuyor tabıkı ehlıyet araba surmuyor ama bı ınsana carpsan ehlıyetsız 5 sene yersın ehlıyetlı carpsan 5 ay yersın arasındakı farklar bunlar bılmem anlatabıldımmı gencsınız kanınız kaynıyor ama yapmayın boyle seyler zaman herturlu gecıyor ınanınkı bıkacaksınız surmekten artık banada babam derdıkı bıkacasın derdım ne bıkması ya hergun surmekten ıllahlah ettım artık. annem babannem benı oraya bırak dıyınce dıyorumkı nerden araba surmeyı ogrendım keske surmeseydım
![]()
düş 2011 yılından senin dogdugun yılı 17 kalıyo.Şuan 17 sin yani seneye 24kasımda dğumgününü kutlayıp ertesi günü gidip yazılabilirsin kursa.En kolay açıklama bulundugmuz yıldan (2011) dogdugun yılı düş 18çıkması lazım.Ordan sonrasında hangi ay doğduğun devreye giriyo eer 18çıkıyosa hesapta 24kasıma kadar bekliyceksin 25inde ehliyete gidiceksin
Instagram : WideBodySixty
bir kaç yıl önce 18 yaşını doldurmak zorunlu diye değişmişti, 24kasım2012den sonraki ilk sınava girebiliyorsun.
17aralık doğumgünüm.. ehliyet 19aralıkta basılmıştı,beklemek iyidir![]()
ben 14 aralık 1993 doğumluyum
10 aralıkta sınav var diyolar ve 4 günle kaçırıyorum buna bi hal çare ayarlayamazmıyızehliyeti erkenden alıyım ona göre araba alıcam da
![]()
18 yaş bitince 19 yaşında olmuş olmuyorsunuz. İnsan BİTİRDİĞİ yaştadır.. 18 yaşına girdiğinde değil, bitirdiğinde ehliyet alabilirsin. Ayrıca normal şartlar altında 18 yaşına girer girmez ehliyet aldığını söyleyen varsa YALAN söylüyordur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)