Cumartesi gecesi çok üzüldüğüm bir kaza geçirdim. Acıbadem caddesinde gerizekalı birinin kullandığı araç bana vurdu. Acıbadem caddesinde ilerlerken, ara sokaktan kontrolsüz olarak çıkan vatandaş (!) gelip sağ yandan bana vurdu, kazanın etkisiyle bende orta refüje çıktım. Çok şükür aşırı sinirlenmem dışında bende bişey yok. ha bide sol kolumda airbagden dolayı küçük bir yanık/ sızı gibi birşey var. Ama böyle salakça bir kaza geçireceğim aklıma bile gelmezdi. dümdüz gayet sakin ilerlerken gece yarısıdnan sonraki boşlukta abuk subuk araba süren herif geldi bana vurdu uyuz oldum. Arabamı çok seviyordum. Gerçekten üzüldüm. Kazadan sonra renault bayisinde çalıştığım için kendi firmamın servisine çektirdim. arkadaşların sabahki kontrolünde, mekanik ağırlıklı hasar olduğu için pert olabilir dediler. Halbuki sağ kapı direklerinde şasilerde hiç bişiy yok. ön airbaglerde şasilerde hasar olmadığı için açılmamış. Bu kazada ön cam bile çatlamadı bende ona hayret ettim. ben sürücü tarafında yandan hasar aldığım ve kemer takılı olduğu için sadece benim tarafımın airbagi açılmış . Bakalım aracım kaskoluydu ancak karşı tarafın kaskosu karşılaması gerekecek kaza oluşumuna göre. ne yazacağımıda bilemedim. gece tesadüfen beni gören ve moral veren Emreye ( EMG) teşekkür ederim. sağolsun oda bana yardımcı olmaya çalıştı, ilgilendi.
23.08.2011 itibairle gelen habere göre Servisimden bilgi geldi aracımın mekanik ağırlıklı olan hasarından dolayı toplam 13.000 tl hasar çıktı. Bu nedenle aracım pert olacak. İçim bi buruk oldu. herşeyin hayırlısı olsun.