En temizi yabancıyla evlenip orda kalmak heraldeYalavuz Garilara
![]()
kesinlikle gidip gormekte fayda var..
california tavsiye ederim siddetle..
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
canada için söylüyorum. diğerlerini bilmiyorum
daha 1 hafta önce amcam edmonton dan geldi.mutlaka ama mutlaka aktarmalı git derim... edmonton-alberta-polonya-istanbul yapmıştı. normal bilet fiyatının cok cok altına gelmişti. bu şekilde yapabiliyorsan yap derim. eğer bilet fln düşünüyorsan sorarım ona nasıl olduğunu.
San Diego'yu araştır derim. Amerika'ya para biriktirmek için gitmek çok büyük hata. Git San Diego'ya, kazandığın bütün parayı harca gel. Ben son hafta kazandığım 1000 doları harcayamadan TR ye dönmüştüm çok pişman olmuştum. Paranın Türkiye'de değeri yok.
wat ile gelipte 3-4 ayda hicbirsey ogrenemezsin.Gezip tozup memleket gorup TR ye geri donersin. .En az 2 yil kalman gerek adam akilli ingilizce ogrenmen icin .
Turist vizesi ile gelip ehliyetin alip pizza dagiticiligi yapabilirsin ve guzelde kazanirsin. Ayni zamanda bazi community collegelerde verilen english as a second language kurslarina gidebilirsin ucretsiz. Ayrica turist vizesi ile bir giriste en fazla 6 ay kalabilirsin.6 ay sonunda ulkeden cikip tekrar giris yapabilirsin.
English as Second Language (ESL) - Harford Community College
beyler ben 2012 yazında gitmeyi düşünüyorum ama acentalar 2500-3000 lira para istiyor.
Acenta olmaadn kendimiz bireysel gidemez miyiz acaba ?
Amerikadan bir arkadaşım yada belki buradan birisi bana iş ayarladığında, evrakları gönderdiğinde acentaya bağlı kalmadan gidebilir miyiz, bilgisi olan var mı
Alacagin vize j1 olacak ve emin degilim ama j1 da insurance yaptirmak zorundasin ki onunda sponsorun olacak firma araciligi ile yapilmasi gerekiyor. Ben 2007 de gelmeden once baya arastirmistim kendi imkanlarimla gelmeyi ama bu vize turu ile cok ama cok zor. Ayrica 3-4 aylik gelecegin icin ugrastigina degmez .
edit
Benim sponsor firmam http://www.panatlanticsmsgroup.com/ di . Tr acentam tarafindan surekli sorunlar yasamama ragmen sponsorum cok yardimci olmustu..Detayli mail atip akil danisabilirsin.
Sponsor firma sponsor olsa keşke yine para alıyorlar
Self placement biye bir olay varmış. Onu kastetmiştim.
2012 Self placement - Work and Travel
Amerika'dan bir arkadaşın sana iş bulursa atıyorum 800 dolar daha az verirsin aracı şirkete ama tamamen aradan çıkartman imkansız. Onlar senin için ds2019 formu sağlıyorlar ve bunu aracı şirketsiz alamıyorsun. Senin şimdi yapman gereken bir arkadaş vasıtasıyla işini hazır etmen ve bunu aracı firmaya bildirmen. onlar seni yönlendirecekler zaten.
Merak ediyorum Amerika'da yaşayan vatandaşlar nasıl yapıyorlar
ömür boyu vize yok herhalde, aileden birinin ABD vatandaşı olma şartı felan varmı
Amerikada yaşayan, tanıdığı yada çalıştığı yerden- lokantadan restorandan, her türlü sektörden joboffer yapabilecek babayiğit karrdeş yok mu ????
Daha önceden giden arkadaşlar, burdaki firmalar arasında güvenilir aracı tavsiye edebilecek var mı? Oraya gittiğimde işsiz veya evsiz kalmaktan korkuyorum açıkçası![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)