...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
pazartesi donus ucagim var kismet diyoruzya jfk sular altinda olur yada baska yere ineriz .
soner sonunda gelmissin ama ben yoktum![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Allah tüm inananları korusun. inşallah zararsız atlatırsınız...
Allah yardımcınız olsun umarım can kaybı olmadan atlatırsınız. Mal canın yongasıdır derler ama mal gider gelir yerine yenisi konur. Allah yardımcınız olsun tekrardan.
Allah yardımcınız olsun umarım en az kayıpla atlatrsınız malları sigortalatmak sart
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
'' Günlerdir ABD'nin doğu sahilinde endişeyle beklenen Irene kasırgası Kuzey Carolina'da karaya ulaştı. Hafta sonunda yapılması planlanan 2 binden fazla uçuş, kasırga nedeniyle iptal edildi. Tatilini kesen Başkan Obama “En kötüye hazırlanın” dedi ''
"Irene" ABD'nin doğu kıyısına ulaştı! GALERİ -HABERTÜRK
Gerçekten çok zor bir durum..
Salıya kadar uçuş yok kankam thy'de.. uçaga geçmeden evvel harekatta ki abilerimiz söyledi. biz full geldik zaten.. Ama hayırlısı tabi belli olmaz.
Arkadaşlarım orada şimdi, marketten baya bişeler almışlar.. Az önce fena yagmur başlamış, her bir tanesi erik kadardı dediler..
Allah yardımcıları olsun inşallah kimseye bişe olmaz.
Bu arada hem sen hem Yusuf aklımdaydı, ama çok apar topar geldim.. Bu aralar biraz telaşım var kanka, kabin amiri oluyorum hayırlısıyla.
Yoksa baklavayı, böregi kapıp gelecektim.![]()
Tango-1 never dies.
allah yardımcınız olsun enazından önceden tahmın edılen doğal felaket deprem gibi bırden insanların basına gelse ve mılyonlarca kayıp olsa o daha can yakıcı...
suan fox ta izliyorum tarhinin en korkunç kasırgası geliyor diyor allah yardımcınız olsun gurbet ellerde...
Mustafa cumadan once gelebilirsen o hafta sonu grand prix var baltimore de ve pist benim otelin hemen onunde. Muhtemelen pistin hemen yanindaki barda calisacagim.Cik gel ickilerin benden![]()
Himm facebookta okumustum birseyler. Neyse gelde sagsalim bu aralar surekli geliyorum newyorka gotusuruz bir sekilde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)