User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
51 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: AVON işi yapan varmı ?

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonla arayıp şikayet edebilirsin
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Deagles48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şikayetvar.com'u kullanabilirsin valla biz kendi adımıza gelen kargoyu zor alıyoruz nasıl başkasına teslim etmişler hayret

ŞikayetVar

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurtıçı karqo pamukkale şubesı'nı nasıl şıkayet edebılırım..... benım adıma olan karqoyu başkasına werdık dyor
    G tuşu çalışmıyor mu?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avon denilen dolandırıcılık ürünleri satan firmanın temsilcisi olmakda dolandırıcılığa yardımcı olmaktır.

benim annemide kandırıp sattırmaya çalıştıklarında bi daha suratına bakmam. bunlar haram işler diyip vazgeçirmiştim.

çünkü gerçekten özellikle bayanları dolandırmanın yolu bu avon ürünleri. bi halta yaradığınıda görmedim bu güne kadar. avon sayesinde genç kalan birinide görmedim.

herba life 1 numaralı avon 2 numaralı dolandırıcıdır gözümde. satanada dolandırıcı gözüyle bakarım bulaşmayın şunlara allah rızası için.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    qlavyeden yapar qhenelde
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu dışı olacak ama laodikya ile bi bağlantınız var mı

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu dışı olacak ama laodikya ile bi bağlantınız var mı

aramadan soruyorum bu sefer o ne la
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurtıçı karqo pamukkale şubesı'nı nasıl şıkayet edebılırım..... benım adıma olan karqoyu başkasına werdık dyor
    Eger siparisleriniz takim siparisi seklinde kesildiyse kargoya bir hak iddia edemezsiniz cunku sizin adiniza olan kargo o sahsin adresine kesiliyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avon denilen dolandırıcılık ürünleri satan firmanın temsilcisi olmakda dolandırıcılığa yardımcı olmaktır.

benim annemide kandırıp sattırmaya çalıştıklarında bi daha suratına bakmam. bunlar haram işler diyip vazgeçirmiştim.

çünkü gerçekten özellikle bayanları dolandırmanın yolu bu avon ürünleri. bi halta yaradığınıda görmedim bu güne kadar. avon sayesinde genç kalan birinide görmedim.

herba life 1 numaralı avon 2 numaralı dolandırıcıdır gözümde. satanada dolandırıcı gözüyle bakarım bulaşmayın şunlara allah rızası için.
    Aslinda burda markayi karalamak cok dogru degil. Ama firmanin calisma sartlarindan dolayi bu tip olaylar yasaniyor. Avon gibi kazancin sadece satisla kazanildigi firmalarda bu tip dolandiricilik olaylari yasanmakta. Ama bunlarin hepsi boyle bulasmayin diye bi genelleme yaparsaniz bizim gibi namusuyla is yapanlarida karalamis olursunuz. Tabi biz avon yapmiyoruz annem 14 senedir Oriflame yapiyor ve Allaha cok sukur haram lokma gecmedi simdiye kadar. Ve bu isi layikiyla yapan kisilerin okadar yuksek kazanclari varki bir cok insan sasiriyo duydugunda. Annemin direktorunun aylik 250000 kazanci gibi mesela. Bunlar haramla uckagitla olcak isler degil anlicaginiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda burda markayi karalamak cok dogru degil. Ama firmanin calisma sartlarindan dolayi bu tip olaylar yasaniyor. Avon gibi kazancin sadece satisla kazanildigi firmalarda bu tip dolandiricilik olaylari yasanmakta. Ama bunlarin hepsi boyle bulasmayin diye bi genelleme yaparsaniz bizim gibi namusuyla is yapanlarida karalamis olursunuz. Tabi biz avon yapmiyoruz annem 14 senedir Oriflame yapiyor ve Allaha cok sukur haram lokma gecmedi simdiye kadar. Ve bu isi layikiyla yapan kisilerin okadar yuksek kazanclari varki bir cok insan sasiriyo duydugunda. Annemin direktorunun aylik 250000 kazanci gibi mesela. Bunlar haramla uckagitla olcak isler degil anlicaginiz.
    ya bakın bu mallar birilerine satılırken çok övülerek satılıyor ama hiç biri gerçeği yansıtmıyor.

mesela herbalife 1 ürünü anneme zayıflıcaksın diyerek sattı. başka zayıf bi arkadaşımada aynı ürünü kilo alacaksın diyerek sattı. şimdi bu dolandırıcılık değilde ne.

gene anneme bi komşusu bayiliğini yapan avon ürünü bir kremi satmış tüm bu kaşıntı olan bacak sivilcelerine ve deri yıpranmalarına iyi geldiği söylenmiş v.s v.s baya övülmüş. bacak aramda deride yıpranma ve kaşıntı oldu madem öyle bende bi süreyim dedim. 10 katına arttı kaşıntı. bu dolandırıcılık değilde nedir?

ama ben ne zaman eczaneye gitsem şuramda kaşıntı var buramda sivilce var desem verdikleri kremler daha ilk günden etkisini gösteriyor üstelik avonun sattığı fiyatın 20 de 1i fiyatına.

2 liralık kremin verdiği faydayı veremezler ama bu annelerimizi teyzelerimizi kandırarak bi ton satış yaparlar. yoksa helal para 250bin tl filan ben inanmıyorum olamaz öyle bişey.

kuyumcusu olan adam yılda 250 milyar kazanmıyor krem müşteri temsilcisi nereye kazanıyor helal yoldan allah aşkına?

tamam tabiki annelerimiz teyzelerimiz haram yiyor demek yanlış ama onlar bilmeden kanarak yapıyorlar. yani onlarda bunun bir resmi dolandırıcılık yolu olduğunu idrak etseler satmazlar zaten.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he ayrıca asıl kızdığım gene devlettir. krem veya ilaç tarzı etkisi olan ürünlerin eczane harici yerlerde satılmasına izin veren yetkili kişilerin bakanların ben taaa .......

siz istediğiniz şekilde orayı doldurun. cilt yumuşatıcı hariç hiç bişi eczane harici satılamamalı çünkü adamlar okulunu okumuş bize hangisinin faydalı olduğunu hakkıyla bi onlar biliyor.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu satis sistemi bircok firmanin zengin olmasini saglamistir . Hatta bu satis taktikleri ile ilgili harika bir film vardi mutlaka izlenmeli . Ornek aile olusturup bir mahalleye yerlestirilir ama aslinda aile falan degillerdir hepsi satis danismanidir ve evdeki urunlerden tvden giyime herseyi pazarlamaktir amac . Usa gibi alisveris cilgini toplumlarda inanilmaz rakamlara ulasan paralar donmektedir bu tur satislarla ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dipnot : pronet bile buna yakin pazarlama tyaktikleri kullanarak alarm satmaktadir varin siz dusunun
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bakın bu mallar birilerine satılırken çok övülerek satılıyor ama hiç biri gerçeği yansıtmıyor.

mesela herbalife 1 ürünü anneme zayıflıcaksın diyerek sattı. başka zayıf bi arkadaşımada aynı ürünü kilo alacaksın diyerek sattı. şimdi bu dolandırıcılık değilde ne.

gene anneme bi komşusu bayiliğini yapan avon ürünü bir kremi satmış tüm bu kaşıntı olan bacak sivilcelerine ve deri yıpranmalarına iyi geldiği söylenmiş v.s v.s baya övülmüş. bacak aramda deride yıpranma ve kaşıntı oldu madem öyle bende bi süreyim dedim. 10 katına arttı kaşıntı. bu dolandırıcılık değilde nedir?

ama ben ne zaman eczaneye gitsem şuramda kaşıntı var buramda sivilce var desem verdikleri kremler daha ilk günden etkisini gösteriyor üstelik avonun sattığı fiyatın 20 de 1i fiyatına.

2 liralık kremin verdiği faydayı veremezler ama bu annelerimizi teyzelerimizi kandırarak bi ton satış yaparlar. yoksa helal para 250bin tl filan ben inanmıyorum olamaz öyle bişey.

kuyumcusu olan adam yılda 250 milyar kazanmıyor krem müşteri temsilcisi nereye kazanıyor helal yoldan allah aşkına?

tamam tabiki annelerimiz teyzelerimiz haram yiyor demek yanlış ama onlar bilmeden kanarak yapıyorlar. yani onlarda bunun bir resmi dolandırıcılık yolu olduğunu idrak etseler satmazlar zaten.

yukardada yazdığım gibi bizim işimiz avon değil oriflame belirteyimki sonra sıkıntı olmasın..olay aslında ne biliyomusunuz satıcının ve alıcının biliçsizliği.bu satışı yapan kişiler genelde o sattığı ürünün ne eğitimine girmiştir ne işe yaradığını tam anlamıyla bilmiyodur ve nede kendisi kullanmıştır..firmadan birisi ya işte ben kullandım şu şu işe yarıyo kulaktan duyumuyla gider o ürünü satmaya çalışır satarda ama sonra alan kişi ya bu ürün bende sıkıntı çıkardı şu problemler yaşadım şikayetleri yaşanır..bizim başımızada geliyo bu tür olaylar ama sürekli ekibimizi uyarıyoruz bakın bu ürünlerin eğitimini almadan insanların cilt analizini yapmadan kişiye uygun olmayan ürünleri satmayın sonra siz sıkıntı yaşarsınız..ve haliyle lafımızı dinlemeyenler 2-3 ay durup daha sonra ortadan kayboluyolar başarılı olamıyolar çünkü..yani bir işi yapmak için değilde gerçekten layıkıyla yaparak hakkını vermek gerekiyo ama maalesef 10 parmağın 10 uda bir değil..her sektörde bu tarz insanlar oluyo bizim sektörde olduğu gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he ayrıca asıl kızdığım gene devlettir. krem veya ilaç tarzı etkisi olan ürünlerin eczane harici yerlerde satılmasına izin veren yetkili kişilerin bakanların ben taaa .......

siz istediğiniz şekilde orayı doldurun. cilt yumuşatıcı hariç hiç bişi eczane harici satılamamalı çünkü adamlar okulunu okumuş bize hangisinin faydalı olduğunu hakkıyla bi onlar biliyor.
    peki her eczane bu işi hakkıylamı yapıyo sizce yada bilerekmi satıyo ürünleri...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en azından böyle basit şeylerde hiç hatalı ilaç vermediler

yani gençleştirme kremini kaşıntıyıda bu geçirir diyerek itelemiyorlar. ama orfilame avon pek ayırt etmem çünkü eğitim almadan satmak isteyenede bayilik veriyormu vermiyormu?

eğitim almayanada veriyor dimi? bizza gördüm sallama laflarla ürün sattıklarını.

he avondan daha iyisinizdir bilemem ama ben gerçekten karşıyım. orifmorif hiç görmedim ama avonun çoğu malının üzerinde doğru düzgün tatmin edecek bir açıklama bile yok nasıl bu kadar çok satılıyor anlamış değilim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aczacilarin ilaclari bildigi kadar bircok doktor ilaclari ve iceriklerini bilmez universitede bu dali okumus meslegi doktorluk kadar onemli olan eczacilarla satis pazarlama yapan elemanlari bir tutmamakta fayda var
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aczacilarin ilaclari bildigi kadar bircok doktor ilaclari ve iceriklerini bilmez universitede bu dali okumus meslegi doktorluk kadar onemli olan eczacilarla satis pazarlama yapan elemanlari bir tutmamakta fayda var
    abi bende bunu söylüyorum işte. bi kadının komşusu bu tür bi bayiliği varsa kadın kaşıntı var cildimde dese bak bu iyi gelir diyip avondur orifdir bunları koyuyorlar önüne bunu çok insan yapıyor.

he onlar para kazanmak için yapıyorda bizim insanlarımız nasıl güveniyorlar o kısmı daha kötü.

doktora üşeniyorsan git eczacına kaşıntı var de hatalı ilaç verme ihtimali nerdeyse yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en azından böyle basit şeylerde hiç hatalı ilaç vermediler

yani gençleştirme kremini kaşıntıyıda bu geçirir diyerek itelemiyorlar. ama orfilame avon pek ayırt etmem çünkü eğitim almadan satmak isteyenede bayilik veriyormu vermiyormu?

eğitim almayanada veriyor dimi? bizza gördüm sallama laflarla ürün sattıklarını.

he avondan daha iyisinizdir bilemem ama ben gerçekten karşıyım. orifmorif hiç görmedim ama avonun çoğu malının üzerinde doğru düzgün tatmin edecek bir açıklama bile yok nasıl bu kadar çok satılıyor anlamış değilim.
    olay dediğim gibi satıcıda bitiyor..siz ne diyosunuz iteliyolar..bir satıcının kafasında ürünü satmak karşısındakine faydalı ürünü satmak değilde ya bu süslü püslü paralı bişeye benziyor ben buna en pahalı ürünümüzü iteleyim mantığı varsa olay işte sizin dediğiniz noktaya gidiyor..bir kişiye cilt ürünü satarken okadar faktör vardırki onu kullanabilmesi için yaşı cilt durumu menapozdamı değilmi vs vs bu faktörlere göre ve cilt analizine göre ürün verilir kişi kullanır..ve firma ürününün her daim arkasındadır alan kişi memnun değilse 1 ay içinde ürünü şartsız koşulsuz iade eder..ve biz piyasada SAğlık bakanlığından onaylı çalışan ender firmalardan biriyiz bir çok kişi bu ayrıntıya dikkat etmiyor maalesef..yani olay sadece bu tarz ürünlerde değil piyasada doğrudan satış yöntemiyle çalışan bir çok firma var farklı farklı sektörde eğer bunu pazarlayan kişiler bilgisiz ve çakallık peşindeyse insanların kafalarında hep sizinki gibi kötü imaj bırakırlar..bizde bu imajları temizlemeye çalışırız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)