User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Ev Alarm Sistemleri

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoooook iyi seçin. eve yakın olsun servis, bir bağlayan bir daha uğramıyor genelde. onun yaptığını da sonradan gelen anlamıyor. ilk kurulum çoook önemli..
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizimde iş yerimde pronet var biri bana sorsa memnunmusun diye bilmem Allaha şükür başımıza daha bir şey gelmedi diyorum..
    Peki hiç caydırıcı etkiyi düşündünüz mü ? yani memnuniyet kavramı 7 sene içerisinde oluşmuşsa herhangi bir olay olmadan bu tür alarmların ciddi anlamda caydırıcı olmasınında etkisi vardır.Ki hırsızlar ''bence'' bu farklı güvenlik firmalarının kullandığı farklı cihazlar arasındaki farkları,açıkları biliyodur ve buna göre hareket ediyordur diye düşünüyorum.
    What Goes Around,Goes Around

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki hiç caydırıcı etkiyi düşündünüz mü ? yani memnuniyet kavramı 7 sene içerisinde oluşmuşsa herhangi bir olay olmadan bu tür alarmların ciddi anlamda caydırıcı olmasınında etkisi vardır.Ki hırsızlar ''bence'' bu farklı güvenlik firmalarının kullandığı farklı cihazlar arasındaki farkları,açıkları biliyodur ve buna göre hareket ediyordur diye düşünüyorum.
    hırsız girmek isterse ne alarm dinler ne kapı tabiki eşşeği sağlam kazığa bağlayalımda kaçarsada üstümüze düşeni yapdık ona rağmen kaçdı deriz üzülmeyiz..
    şikayetvar.com gibi sitelere girerseniz bu tür sistemi olan ev yada iş yerlerine hırsız girdiğini ve kullanıcıların şikayet ettiğini görebilirsiniz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki gözü kararttıktan sonra hiç birşey dinlemez..ama bunlar zaten önlem adı altında satılan ürünler yani bu takılıysa giremez denmiyor Pronette çalışan bir arkadaşımın yaptığı sunumlardan biliyorum.Neyse konu dağılmasın o zaman bende sizinde kullandığınız pronet i önereyim bence diğer şirketlerle açık derecede fark var.
    What Goes Around,Goes Around

mizanci1
    Misafir
    Hırsız alarm sistemleri hakkında her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz mükemmel bir kaynağın linkini veriyorum bir teşekkürü çok görmeyin lütfen.

Kaynak linki: Alarm sistemleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya hort yapiyorum musadenizle, yeni bir apartmana tasiniyorum 3 sayfa yazilani okudum pronet, simge, ATK ve Tepe guvenlik firmalari one cikmis.

Hareketli sensorler, kapi , pencere aparatlari denmis ama acikcasi benim aram teknoloji ile cok iyi olmadigindan ne gerekli ne gereksiz pek cozemedim. Karsi komsumda pronet baglatmis.

Simdi hangi firmadan optimum olarak fiyat - performans en iyi hizmeti alabilirim ? Ev 2 oda 1 salon , hangi ozellikleri secmem yeterlidir ? Son olarakda cok delme , bicme islemi yapilacak mi ? Mutahit sagolsun kablolari cekmis zannedersem dis kapinin ustunde kablolar vs hazir ama ic tarafta cok delme bicme olur mu emin olamadim.

Yardimci olursaniz cok memnun olurum, tesekkurler..

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayku82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya hort yapiyorum musadenizle, yeni bir apartmana tasiniyorum 3 sayfa yazilani okudum pronet, simge, ATK ve Tepe guvenlik firmalari one cikmis.

Hareketli sensorler, kapi , pencere aparatlari denmis ama acikcasi benim aram teknoloji ile cok iyi olmadigindan ne gerekli ne gereksiz pek cozemedim. Karsi komsumda pronet baglatmis.

Simdi hangi firmadan optimum olarak fiyat - performans en iyi hizmeti alabilirim ? Ev 2 oda 1 salon , hangi ozellikleri secmem yeterlidir ? Son olarakda cok delme , bicme islemi yapilacak mi ? Mutahit sagolsun kablolari cekmis zannedersem dis kapinin ustunde kablolar vs hazir ama ic tarafta cok delme bicme olur mu emin olamadim.

Yardimci olursaniz cok memnun olurum, tesekkurler..
    Öncelikle hemen yardımcı olayım sana abi Pronet'te bu sene staj yaptım

Firma olarak iyi Alarm İzleme istiyorsan Pronet çünkü diğer firmaların Alarm Merkezleri İzleme Merkezlerine veriyor.Fakat Pronet Eyüp Flatofis'te kendi Alarm Merkezi'ni kurdu ayrıca.Şifre panelinde bulunan Ambulans-İtfaiye-Polis tuşlarına bastığında Max 3dk. içinde hepsi kapının önünde oluyor Pronet bu kuruluşları özel bir numara üzerinden arıyor çünkü.

Ayrıca Alarm Sistemlerinde en iyi marka DSC sonrasında GE (General Electric) geliyor ürünlerin bu marka olmasına dikkat et Pronet GE sistem kullanıyor.

Evim 2 oda 1 salon demişsin.Minimum sistem 30$+KDV.Eğer bütçen müsaitse Kablosuz sistemi tercih edebilirsin.Kablosuz sistemde sadece Telefon Hattı,Elektrik Hattı,Şifre Paneli,Kablosuz Receiver ve Dahili Siren için kablo çekiliyor.Hareket Dedektörü (PIR) , Ve Manyetik Kontak (MC) için kablo çekilmiyor.Eğerki Kablolu Sistem İstersen.Harici Siren,Dahili Siren,Manyetik Kontak Ve Hareket Dedektörü,Şifre Paneli.Elektrik Ve Telefon hattı için kablo çekiliyor.Odalara kablo gidiyor kablolu sistemde diğer odaya geçmek içinde genelde duvarı delip kabloyu öbür odaya çıkartıp ordan direk montajlıyorduk biz.

Bunların haricinde başka sormak istediğin soru varsa hem bu konu üzerinden hemde p.m'den yardımcı olabilirim..

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 2 sene içinde sistemi iptal ettirmek isterse 250$ alıyorlar haberin olsun.. Sözleşmedede yazıyor ayrıca Pronet'ten gelecek Satış Danışmanınıda biraz bastır hediye olarak Duman Dedektörü veya Boş Siren hediyesi iste onların hakkı oluyor çünkü..

Son olarakta 1 yıl içinde 10 kişinin evine Pronet Alarm Sistemi montajı yaptırırsın Ömür Boyu Bedava sistem..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MGS yi araştırdınız mı Türkiyenin ilk alarm gözlem firmasıda MGİ firmasıdır MGS nin gözlemi Türkiyede adını bildiğiniz hemen hemen bütün zenginin sosyetenin alarmı mgs ninidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)