h22 yada b18c düşünmekten zarar gelmez :)
eğer günlük kullanıma uygun bişey olsun dersen b18a da yeterli olabilir düşüncesindeyim yüksek güç beklentin yoksa hacim her zaman iyidir
Printable View
h22 yada b18c düşünmekten zarar gelmez :)
eğer günlük kullanıma uygun bişey olsun dersen b18a da yeterli olabilir düşüncesindeyim yüksek güç beklentin yoksa hacim her zaman iyidir
Herkes K20 Koy demişti
K20 Swap maliyeti Eg ye B Swap a gore cok fazla
motor kulakları
harness ı
aksları
headersı
hepsı swap parcası oldugu ıcın bı haylı fazla :)
B18c yap derim ayhaninda hayalini gerceklestirmis olursun :)
valla günlükte kullanacam yeri gelecek byada bi yklenecem bu işi ben mertcan a bırakcam elimizdeki miktarıda biliyo ona göre en iisini yapacağınıda biliyorum :D
canlı canlı görcez inşallah allahtan bieşy cıkmazsa :D
aynen katılıyorum ...
kullanılmıs olsun yapacak bişey yok en azından su anda benimkinden sağlam olacağı kesin :D :D
ayhan hayalini gerçekleştiriyo işte en son duyumlarıma göre süpercharger tarzında bişeyler geçiyodu :D :D
Bende b16 anladım :)
Aslında vtec2 motoru swap yapacaksın civic si a :)
onu acık bır motor sohc vtec hemde
eg kasada d serısının en guclusu Erkut var bence o yeterlı :)
Daha once KRC vtec de kullandıgımız Crover ları kullanacagız,ama acıkcası bırazda kararsızlık var
bu arada Blok benım turboda kullandıgım Darton lu olan
guzl bır set up olacak bakalım :)
atmosferikde turbo keyfi k20 :D sağlam internaller ve güzel bir işcilik ile turboda hiç sıkıntı yaşamazsın :) 1.3 bar basacağına 1.1 veya 1.0 bar bas kafan rahat olsun ;) çatara patara gezersin :)
12.8 cr 84.5 piston buna agresif bi egzantrik takıp portpolish ssr gibi bi headers fuatta vardı galiba kısalı kilitli şanzumanla diff cok iyi hava emen bi shortram le cok can yakar söküp bide tb takılırsa bu kadar yapılmışken draglarda allah herkese allah kolaylık versin derim:)
B Series iyidir iyi ;)
ya aslında bende atmosfrik son nokta bişely yapmak istiyorum ama ***** su anda bu kadar bütçem var bunuda motora koyuyorz he kısmet olsaydı d16 ya gömerek bişeyler yapacakdık kısmet olmadı artık bununla bişeyler yapacaz bizde yapacakbişey yok :D :D
dostum benim tavsiyem b18a2 teg motoru al üzerine de vtec swap la elindeki parayla çok iyi şeyler yaparsınn ve çok başarılı bi alet olur benim sana önerdigimi integranın üzerinde yaptımm ve çok güzel verim aldımm bence başka bişeye yönelme pişman olmazsın
tmmda bütçe meselesi sonuçta elimdeki para bu ben hem motoru alıcam işçilk falan filan derken zaten bu kadara gelecek zaman geçtikce elimize para geçtikce zaten değişik projeler kafamda planladıgım şeyler var konuyuda o yüzden açtım herkesin fikrini almak istediim herkesin dediği k20 b18c b16 kimse bana kalkıpta tekrardan yap demiyo demekki herkesin kafasında rüyasında hayallerinde bişeyler var :D :D heeheh saolsın fikrin için inşllh değerlendirirz
evet arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum fikirlerinizi düşüncelerinizi
B16a2 motor swaplamak düşünürken erkut abiyle yaptıgımız konusma sonucu araca b18c swaplamaya karar verdik herkese verdikleri bilgilerden düşüncelerden dolayı teşekkür ederim inşallah güzel bişeyler yapıp sizinle paylaşacaz ..
proje kısmına girip eg kturbo ya bak derim üste braz daha eklemelisn ama sonuç harbiden zevk verir aracın gidişini bildiğim için söylüyorum öylebi aracım olsun çok isterim enson yarışında dolu stı a 3 boy falan atmıştı