inşş kardeşim
Printable View
inşş kardeşim
O bütçede B serisi mantıklı görünüyor. En ekonomik seçenek b18a2 üstüne b16kafa ile vtec swap olur. b18a'yı de b16 vtec kafayı da TR'de uygun fiyata bulursun. En verimli seçenek ise b18c olur. Ama yurtdışı alım işin içine giriyor.
K veya H serisi güzel olurdu ama bence daha üst bütçelere göre bunlar.
topla standart şekilde üfle 0,5 barı yürü :D
satmamanı tavsiye ederim swaplamak en iisi bencede
Bi ara motor hasarlı satılık ilanın vardı yanılmıyorsam, satmaktan vazmıgeçtiniz?
madem kasaya aşıksın o zaman bence hiç girme b16 işine ,yaptır d16 motorunu al orjinal yamada yağ pompasını bi rekto yaptır arabaya ii ustaların elinden geçtiği zaman d16 en güzel makinadır,10 binlira param var diosun motorun yatak sardıktan sonraki durumunu bilemem ama standart bir motor yaptırırsan harcayacağın para 3000'i geçmez,hee dersenki hafiften yüklim,sıkıştır motorun içine 6 binlirayı 160 beygirleri o paralara verir,kol piston büyük subap portpolish header komple eksoz filtre kelebektir falan ii bişi çıkar sonra uğraşmassın ha vtec açtı ha açıcak alttada güzel gider üsttede
NEDEN d16 diye sorarsan D16nın parçaları zibil kıyamet gibi mesela krank d16yı 500e bulursun ama b16yı 1200 1400 1500 oda satıcının insafına bağlı b16 motor benim düşünceme ve gördüklerime göre en sorunlu motor D16 motorun tek sıkıntısı yatak dökmesi onunda çaresi çok basit 500 lira ver al orjinal yağ pompasını ondan sonra kafa rahat swap işine girmek için kenarda bi 10.000 lira paran daha olması lazım diye düşünüyorum ben bizzat kendim tercih senin..
EDİT: bu arada senin maddi imkanlarını bilmediğim için eklemek istedim eğer b16nın başına Allah korusun birşey geldiği zaman kaldırma kuvvetin varsa hepimizin bildiği gibi b16 modlamaya en uygun 1.6 motor
bencede rektefiye ve orjinal olarak yağ pompanı değiştir ve devam et..
d16 yı kurcala çıkar yine birşeyler. sağlıklı olduktan sonra 3-5 boy için milyarlar dökmediğine şükredeceksin...
bana video ekletmeyin:D
k20 iyi olur bence.
b18c5 swaplanıyo arkadaşlar abiler :D :d bakalım erkut abi tarafındna yapılcak araba :D
nie hiç kimse b20 dememiş anlamadım :).