noluyo yaa bağlanan bağlanana
devlet çalışıyo
dizel arabada kumanda arıyolar artık polisler ya dedim pejo diye çevirdiniz dimi gene çeviriyolar gene gene gene egzostu söktüm daha ne istiyolar anlamadım yaeğilip baktı arabaya orjinalinde böyle seslimi diye yanındakine sordu oda dediki dizel dizel ruhsatta yazıyo dedi
![]()
Komple muayeneye giriyorsun.Ben yaşadım çok kötü.Hem maddi hem manevi..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Anlaşıldı yapacak bişi yok
komple muayeneye giricez
tekrardan arabayı kaldr et baya sıkıntı olcak
muyaneden sonra ya orj egzosla takılcam yada elektrıklı bişi yaptırcam
Hort gelsin!
Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı?
Cuma akşamı bağlattık. Gayrettep şube Tuvturk'te emisyona gireceksin dedi, Tüvtürk öyle bir şey yok genel muayene diyor.
Geçmiş olsun.. Egzozda belirli bi sınıra kadar ses açılabiliyor diye biliyorum. Siz ses sınırını geçtiniz mi? Yoksa düz boru falan mı?
91 Miata - Sold
06 Pug207 - Sold
06 Sorento
Laurel coming soon...
ben 2 ayda 2 defa men yedim. gerçi birisini kardeşim yedi. neyse muayeneye girmeden hallettik bir şekilde trafikten.
Huzur specde dünya varmış. Egzossuz arabalar dertsiz arabalarmış. Bu konuda yazmıştım 2011de sanırım. Bana da sık sık kitliyorlardı kanımız kaynıyordu o zaman tabi. 5 senede doğru yolu buldum. Sizde bulun kurtulun![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ramazanda bende yedim egzosdan filmden ve araç yere yakın diye ceza yedim, sağolsunlar otoparkta hepsini söktürdüler, muayene falan olmadı ama men olmuştu, fotoğrafı çektiler sökülü şekilde, men kaldırıldı. Warex vardı arabada, akıllı polislerimiz kumandayı torpidoda bulup bi kesici yaptılar, çekiciye bindirirken tamponu kırdılar, sonra araç yere yakın bizim suçumuz oldu![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Oem egzoza geçtim,egzoz kafası bile yok harika oldu
filmden yazarlarsa yazarlar artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)