20. sayfaya geldim ben bugun , cok uzun detayli bi anlatim yapmis , 20 ye kadar ask bocegi seklinde, sikilmadim degil anlatimindan . goki'nin dedigine gore olay 30 larda basliyormuskizin aile baya ilginc geldi ama bu ilk 20 de
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Hatunu bulup sopalayasım geldi. Ulan yazık çocuğa deli gibi sevmiş kızda sevmiş belli ama hatun kişi dengesiz çıkmış. Ağlamadım ama az kalsın salıodum valla. Hala düşündükçe üzülüyorum.
IN BOOST WE TRUST
mal oldum ya 23. sayfadayım daha ama piskopata bağladım kaşarlık var bu ebru yaa :@
Okumus ınsanlar görgulü insanlar yetiştirilme tarzıda buna etkendır onlar boyle davranmasa gızlı saklı yapılır hersey bence gayet ınsan gıbı davranmıs kızın aılesı![]()
gizli saklı iş yapmasında çocuk ebruyu düdüklüyor ailesininde bundan haberi var
kimse kusura bakmasında bunun çağa uygunlukla alakası yok aleni godoşluk![]()
tamamını okudum bazı yerlerinden mantık hataları var. Tamam çocuk çok sevmiş etmiş ama biraz daha dik dursa belki daha iyi olurmuş. aradaki 2.5 sene olayı aşırı saçma geldi; madem ölüyosun aşkından bi şekilde bulursun (ki hikayede ne taklalar attığını okuduk) kız bi gidiyo bi geliyo ne ayak old. belli değil s. böyle aşkın ızdırabını dersin taş olsan. en çok üzüldüğüm panpasının bağladığı kıza sırrt çevirmesi oldu. Mustafa Sandal tam da bu arkadaş için söylemiş.
Gönlünü gün edeni sevmez sevda
İster hep onu üzeni...
Her ona kucak açan olmaz fayda
Bekler hep onu sileni... "
hikayeyi dinlermsnz hayatm
yeni bi hikaye ile karşınızdayım arkadaşar buyrun bu hikayeyede bi göz atın derim okumaya devam![]()
okumayın olm su hikayeleri yaaa gökiye bişe sorcam 1 haftadır kayıplarda ...yaramıyosa okumayın ya![]()
BOZBEY
Ya ben aşırı sıkıldım okurken, acaba biri bana Ebru'nun ne yaptığını özet geçebilir mi?
En son kelebek askerdeyken ebru'yla buluşmasında kaldım ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)