omerta. Nickli Üyeden Alıntı Clıver ne zaman yazmıs bunu ? valla sewındım be. ınsallah ıı gelısmeler olur. nerde yazmıs aga ? ıncıdemı aynen kardeşim incide yazmış link attım bak dün gece geldi mail
cliver Nickli Üyeden Alıntı Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin alın teri 16 YA 234 minik serçem 16 BS 462 Clio rsi 16 R 5115 Saxo vts(Kermit) 16 GU 424 punto hgt Anka Vts belediye otobüsü
tünayK Nickli Üyeden Alıntı g.tüm açıktamı peki? Yok o kısımları buzlu cam yapmışlar sıkıntısız
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
cliver Nickli Üyeden Alıntı başkan bi oku istersen 10 sayfa oku bırak sıkılırsan anlatsam mı anlatmasam mı sen mısın bunları yazan baskası mı?
konu gene hortlamış wayy arkadaş
tünayK Nickli Üyeden Alıntı sen mısın bunları yazan baskası mı? hayır incide bi yazar panpa ama oku pişman olmazsın
tünayK Nickli Üyeden Alıntı sen mısın bunları yazan baskası mı? Kelebek kimse bilmiyorum ama kozasından doğmamış anası direkt sıçmış böyle bir hayal gücü yok
XoR Nickli Üyeden Alıntı Yok o kısımları buzlu cam yapmışlar sıkıntısız o zaman yayınlayabılır...
cliver Nickli Üyeden Alıntı aynen kardeşim incide yazmış link attım bak dün gece geldi mail ahh be mudur sırketten gıremıom artık ıncıye. dun aksam ewdende gıremedım ne hıkmetse sen bu adamla msnden falan konusuomusun?
Arabacı - Kaportacı
omerta. Nickli Üyeden Alıntı ahh be mudur sırketten gıremıom artık ıncıye. dun aksam ewdende gıremedım ne hıkmetse sen bu adamla msnden falan konusuomusun? konuşuyorum kardeşim sanırım yine b*ka sarıcak olaylar yılbaşı gecesi karşılaşmamaları mucize olur ebru bulucam diye inat etmiş cünkü
cliver Nickli Üyeden Alıntı konuşuyorum kardeşim sanırım yine b*ka sarıcak olaylar yılbaşı gecesi karşılaşmamaları mucize olur ebru bulucam diye inat etmiş cünkü ıı ıı mudur bence ısyerıne caırsın normal calısıorum hesabına hem onu gorur hem ısıne devam eder Nse gelısmelerı senden beklıom hkae devam ederse bızde aynen okumaya devam ederızz.
yeni yılda incide olmayacak kelebek burdan devam artık
Abi siz inciye nasıl giriyorsunuz? İlk girerken mahkeme kararı falan dedi sonra ktunnel falan yemedi yarımda bırakmıştım hikayeyi off off
tünayK Nickli Üyeden Alıntı o zaman yayınlayabılır...
urukain Nickli Üyeden Alıntı Abi siz inciye nasıl giriyorsunuz? İlk girerken mahkeme kararı falan dedi sonra ktunnel falan yemedi yarımda bırakmıştım hikayeyi off off msn ver gonderıım maıl le bn okurken heklemişlerdi siteyı worde atmıstım bende hepsını.
urukain Nickli Üyeden Alıntı Abi siz inciye nasıl giriyorsunuz? İlk girerken mahkeme kararı falan dedi sonra ktunnel falan yemedi yarımda bırakmıştım hikayeyi off off face'ten oku kardeşim ordada var ''yaprak seven kelebek'' grubunda
günaydınnn
Dr.Ecu
omerta. Nickli Üyeden Alıntı msn ver gonderıım maıl le bn okurken heklemişlerdi siteyı worde atmıstım bende hepsını. Tamam abi pm atıyorum cliver Nickli Üyeden Alıntı face'ten oku kardeşim ordada var ''yaprak seven kelebek'' grubunda çok teşekkür ederim anında beğendim
cliver msnde bu adamla konuşuosan tipini falan biliyomusun? merak ettim
Satılık Kurallarını Lütfen Okuyun
yogi Nickli Üyeden Alıntı cliver msnde bu adamla konuşuosan tipini falan biliyomusun? merak ettim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları