okuduğun için teşekkürler aslında bu hşkaye benim kendimi avutmak için birşeydi daha sonra günlük hayatım gibi oldu otobüste yürürken aklıma birşeyler geldikçe karalıyordum ama inciye yazdıktan sonra herkes "hızlı yaz peach" olayına girince sıkıldım tabi işin ucunda da hatırlamak var bazı şeyleri zaten unutmakta mümkün değil ya nese kendimi ii hisettiğim sürece tekrar yazıcam inşallah başlkadım ufak ufak.
hastalığımı atlattım yada bana öyle diyorlar ama ben hala kendimi iyi hiseetmiyorum.hastalık başladığı anda gösterilen sorunlar hala var gibi yada kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama tedavi sürecim bitti
Valla 21. sayfaya kadar okudum... Daha sonra bir şey anlatmamışsın galiba...
Sağlık durumun nasıl şu an ?
edit: Kasada soru soranlar gibi oldu şimdi![]()
Umarım iyisindir artık... Kakus yazmış : Sıkılıp bunalacaksan hiç yazma bence de... Her işte bir hayır vardır..
Abi canını sıkacak mevzularsa boşver hiç yazma... Yani bize okumak "zevkli". Burda zevkli belki de yanlış kelime seçimi oldu... Lakin eğer sen yazarken sıkılıcaksan, bunalıcaksan, sigara üstüne sigara yakıcaksan, bizim isteklerimiz doğrultusunda yazmazsan çok daha iyi. : ) Sıkma tatlı canını.
K.
ufak birşey anlatıp gidicem okuyorum.
@39
@43 yorumlar fena.
ahuah oha bu adamlara bişey anlatılmaz çok fenalar![]()
@92
@93
5. sayfaya geçerken ie web sayfasını görüntülemiyor dedi sitede mi sorun var.diğer sitelerde problem yok.
ufak birşey anlatıp gidecem
Burda sadece hondafit 'in yazdıkları varmış...
kardeşim eline sağlık şimdi bitirdim.umarım sağlığın yerine gelmiştir.devamı gelicekmi ?
OEM+
hikayeni bir sürü okuyan varken niye yarıda bıraktın? güzel güzel gidiyormuşsun kendini kötü hissttiğin içinmi bıraktın?
ufaktan başlamışsın umarım bitirirsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)