Ebru'nun hikayeden haberi oldu yalanlıyodur belkide.
mesala bızım tuner farugun boyle bır hıkayesı vardı benım kedıme aşık olmustu![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yalanlıyor bencede
şunun inci linki vardı sadece hikayeyi okuyabildiğimiz yorumlar olmadan
son kaldığı yerden devam edicemde likni bulamadım
Yaprak Seven Kelebek
yaşım sizinle paylaştığım fotoğraflar gerçek.aslında hikayede ki tek yalan ebru diye birinin olmaması
yasi neymis ki bunun birde fotograf paylasmis , link var mi ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
facebooktaki tüm küfürleri noktası virgülüne kadar hakediyoama hikaye gerçekmi değilmi şimdi arkadaş ya
![]()
deminden beri ulan şu hikayeyi hiç okumadık mevzu ne akü diodum sormayada çekiniodum ama faceteki küfürleri görünce iyi ki dedim şimdi![]()
Msn den o kadar sorup ısrar ettim ama tek söylediği "yalan - hepsi yalan" oldu.. Başka da bir şey söylemedi..Bu eleman bizi onca zaman kekledi mi şimdi.
bu adam geceleri oturdu yazdı falan bu kadar ay sadece bizi keklemek için yazmış olamaz heralde he bu şekilde keklemk içinde yazdıysa helal olsun denir heralde iyi sabır varmış iyi beklemiş sizi kekledim demek için
Face de Kelebeğin yazdığı yazının altına yapılan yorumlardan biri; Bence mantıklı...
+ 1
" beyler adam bir olaydan dolayı yalanlamak zorunda kalmış, büyük ihtimalle birilerine ifşa olmuş yoksa hangi manyak 5-6 ayını verir gece 5 te part yazar bu kadar sazan olmayın "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)