biz de denk geldikçe topluyoruz.ilköğretim okuluna verılıyordu bızım burda onlara verıyorduk poşet poşet
biz de denk geldikçe topluyoruz.ilköğretim okuluna verılıyordu bızım burda onlara verıyorduk poşet poşet
Akülümü normalmı tekerlekli sandelye verıyolar herkes hepbir ağızdan konusunca anlayamadım![]()
Ufuk küfür etseydin kanka![]()
Evet devam ediyor,ben Marmaris'te baya topladım kutuya döküyordum biriktikçe.İstanbul'da nerelerde var tam bilmiyorum malesef.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bi haber okumuştum 100ü geçmiş dağıtılan sandalye sayısı. buu 100m üstü kapak demek, hem çevreye faydasını, hem engelli vatandaşlara faydasını düşününce ne kadar olumlu bir kampanya olduğu ortaya çıkıyor. Keşke geri dönüşün olayı fazlaca tercih edilen yol olsa.
Instagram: mutusgarage
bir yerden başlamak gerekti bugün 3 yarın kaç olur acaba hiç bilmiyorum![]()
sokakta biriktiriyoruz .geçen sene okuldaki kampanyada biriktirilenlerlede 3 tekerlekli sandalye alınmıştı galiba.250 kilo ya bi tekerlekli sandalye diye hatırlıyorum ben galiba yanlış ta olabilir.
Benımde ablam topluyor kampanya hala daha devam edıyor okullar acılınca okullara verıyoruz kapakları çogunlukla 0.5 ml lik su şişelerinin kapakları alınıyor..
ben de biriktiyorum, ankarada keciören belediyesi teslim alıyormuş.
Evet kampanya devam ediyor, tüm plastik kapaklar kabul ediliyor ve bildiğim kadarı ile bu sene sonuna kadar , çalıştığım şirket çok kalabalık bir nüfusa sahip ve ciddi boyutlarda plastik kapak toplanıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)