User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
165 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: cooper s ler neden ucuz ?

twstr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    grkm merhaba bnmde sana bırkac sorum olucak banada yardımcı olursan cok sevınırım bnde 2005 2006 r53 bakıyorum fakat manuel arıyorum temız olarak onerebılecegın arac varmı acaba

Mini Cooper Cooper S 2005 Model 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 57903284
    birde bu aracla ılgılı bılgın varmı km sı 2005 model oluo 31 000 de mantıklı gelmedı bana

krm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı twstr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    grkm merhaba bnmde sana bırkac sorum olucak banada yardımcı olursan cok sevınırım bnde 2005 2006 r53 bakıyorum fakat manuel arıyorum temız olarak onerebılecegın arac varmı acaba

Mini Cooper Cooper S 2005 Model 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 57903284
    birde bu aracla ılgılı bılgın varmı km sı 2005 model oluo 31 000 de mantıklı gelmedı bana
    bu arabaya sıteden ıkı uc arkadas nıyetlenmıstık.bır oncekı sahıbındeyken.kazası belası yok dıye hatırlıyorum.yabancı bırı almadı sanırım alptug ve gorkemın arkadası olması lazım.coılover ıle bu hale getırdı sagolsun muazzam oldu km sı orjınal ve bence kacırılmayacak bır arac.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

merak ettımde neden mantıklı gelmesın bnm aracımda aldıgımda 2006 model 24000 km dedydı aracı dusunuyorsan gelıp bakabılırsın yenı resımlerını eklerız bu ara
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca Mini hakkında o kadar cok atıp tutulmus kı.bir sürü Mini kullanan arkadasım var ben 2,5 sene kullandım.normal bakımları harıc hıc bır masraf cıkarmadı.aracın kronık problemı de yok.en azından ben olana rastlamadım.o paralara alınabılecek kendı sınıfındakı en ıyı arabadır.performans goruntu ne ararsanız var.ıkıncı el pıyasası cok.bence herkes Mini kullanmalı

twstr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı @Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ettımde neden mantıklı gelmesın bnm aracımda aldıgımda 2006 model 24000 km dedydı aracı dusunuyorsan gelıp bakabılırsın yenı resımlerını eklerız bu ara
    sızın aracınızı cok ıyı bılıyorum baska bır sıteden takıp edıyorum zaten burdan reklam gıbı olmasın soylemıyım..turkıyedekı en guzel mını bence...uzun suredır arayıs ıcındeym ve tum mınıcılerı seferber edıcegım 1 2 ay ıcınde izmire bir r53 daha kazandıralm

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca Mini hakkında o kadar cok atıp tutulmus kı.bir sürü Mini kullanan arkadasım var ben 2,5 sene kullandım.normal bakımları harıc hıc bır masraf cıkarmadı.aracın kronık problemı de yok.en azından ben olana rastlamadım.o paralara alınabılecek kendı sınıfındakı en ıyı arabadır.performans goruntu ne ararsanız var.ıkıncı el pıyasası cok.bence herkes Mini kullanmalı
    seninki 2005 veya 2006 idi en az kronik sorunlu model

makyali kasalarda da gordugum en buyuk kronik sorun gaz kelebegi. yakin cevremden hemen aklima gelen 2 arac biliyorum yaklasik 1 lira masrafi oluyor

2005ten eski alinirsa, oraya hic girmeyeyim almayin veya benim gibi tum masraflarini yapmis bi adamdan bulursaniz alin

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu açmak istemiyorumda şu cooper S in fiyatı anormal diilmi ?

bu aracı bilen varmı ? cabrio yeni kasa S neden çok uygun ?

Mini Cooper Cooper S 2009 Model 25.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 56969227

kırmızı bakıyoruzda bunu goruncede

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi şöyle bi sorum olucak. r53 lerde olan fabrikasyon sıkıntılardan bahsetmiş geçen ilanda bi arkadaş. 100 küsür tane. bu sıkıntılar r56 larda yokmuş. mini fabrikası tamamen değiştirmiş o özellikleri.

peki ben gittim bi r53 aldım bu söylenen sıkıntıları çıkarma olasığı nedir?? çünkü r53 ler ile r56 arasında fiyat farkı var doğal olarak ama çok az km de düzgün r53 leri almak daha mantıklı değil mi eğer bu sıkıntıları çıkartmazsa ???
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

emvtec
    Misafir
    Alıntı krm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen katılıyorum sana...

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bnmde 4.minim 2 r53 cooper s-2 jcw gp hiçbir sorun çıkarmadılar sadece fren balatası değiştirdim
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu açmak istemiyorumda şu cooper S in fiyatı anormal diilmi ?

bu aracı bilen varmı ? cabrio yeni kasa S neden çok uygun ?

Mini Cooper Cooper S 2009 Model 25.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 56969227

kırmızı bakıyoruzda bunu goruncede
    hayır abı tam uygun fıyatı bence.
    nadir bulunan sarı rengınden.
    su an borusanda turuncu beyaz derı kaplı en full modelınden 85 bın lıra ıstıyorlardı aynı cabrıo cooper s.
    bence bu araba dedıgı gıbı kazasız ıse kaldı kı 5000km de henuz bence kacırılmaz.
    kırmızı sevdasından vazgec abı al bunu sen

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

görebilmeyi isterdim ilanı ama o arabayı ben degil alptug çok iyi biliyor .. Sadece bi kac kez el degistirdi galiba

2002-2004lerde direksiyon pompası en muhtemel arızadır

2007lerde yani ilk gelen r56larda benzin pompası benzin sızdırır .

2007-2008-2009larda WG e basıncı okutan bir valf var o sıklıkla bozulur.. 150tl gibi bir ücreti var. Birde bobin arızaları görülür o da uygun fiyatlı...

bir kacta termostatı bozulan r56 duydum ama benim çevremde yasayan olmadı

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıns sorun yasadan bınersın temızını bulursun

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor sanjuman kırma olayı dogru 4 tane arkadasımda var mınısı olan 4 sanjuman 2 sı motor kırdı hıdrolık pompalar arıza yapıyor benzın pompalaı yanıyor eletrık tesısatı cok zayıf dugmeler cok cabuk bozulup tırnakları kırılıyor 98 model bır vti alıyosun vuruypsun kırbacı vuruyosun kırbacı hıc bısı olmuyor ben zaten oldum olası sewmem mınıye verılen paraya yazık neden sewmıyosun dersenız bmw ısını oldum olası hıc sewmem
    senin arkadaslara helal olsun o halde

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor sanjuman kırma olayı dogru 4 tane arkadasımda var mınısı olan 4 sanjuman 2 sı motor kırdı hıdrolık pompalar arıza yapıyor benzın pompalaı yanıyor eletrık tesısatı cok zayıf dugmeler cok cabuk bozulup tırnakları kırılıyor 98 model bır vti alıyosun vuruypsun kırbacı vuruyosun kırbacı hıc bısı olmuyor ben zaten oldum olası sewmem mınıye verılen paraya yazık neden sewmıyosun dersenız bmw ısını oldum olası hıc sewmem
    vti da sıkıntı çıkarma ihtimali olan bi donanım yok ki zaten

arkadaşların biraz fazla hor kullanmışlar yada bitik arabalar almışlar herhalde.. şanz. kıran 1 tane normal cooper biliyorum başka da görmedim.. sadece normal cooperların otomatik şanz arasıra sıkıntı çıkarabiliyor beyin ile alakalı sanırım.. miniyi sevmemen tabiki zevk meselesi ama bana göre verilen paralara göre şu an en mantıklı arabalardan birisi..

kullanmayan bilmeyen çok yorum sallamış.. büyük masraf açacak kronik sorunları yoktur, şanzımanları fazlasıyla sağlamdır, sakin giderseniz öyle aşırı yakan bir araba değildir hele r56 lar ekonomik bile sayılır..

konuyu açan arkadaşa da tavsiye, eğer maddi olarak çok zorlanmayacaksan s alman daha iyi olacaktır.. tabi gidip turşusunu alırsan başın ağrıyacaktır ama 35 civarına gayet düzgün, canını sıkmayacak güzel bi s bulabilirsin zevkle de binersin.. yakıt olarak da hemen hemen aynı yakıyor zaten s ile cooper..
    YouTube
    DR.ECU

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kullanıma bağlıda şanjuman ne? kaju gibi
    körler sağırlar

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yetenekler var tebrik ederim motor bi nebzede minide şanziman helal olsun

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

benim 4 tane vti yım oldu hatta biride tr nin en hızlılarından ilk üç arasındaysı. yaşadığım sorunları anlatsam ağlarsın. vti ya öyle kırbacı vurunca ses çıkarmıyo diye bişey yok. oda yollarda bırakıyo yeri geldimi yani kullanımla alakalı herşey ben hala vteci çok severim ara arada derim ilerde bitane daha alım dursun bi kçşede diye.. şuan mini aldım dertsiz tasasız biniyorum. İstesem anı gün sorun çıkartırım yolda bi kalırım hor kullanmak zor bi iş değil. yani arkadaşların öyle sorunlar yaşadı diye bunu hepsi için sorunlu demeye gerek yok. bence vti ye verilen 24-25 lira paraya yazık.

anil37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bı cooper s dsunuyorum Allah nasıp kısmet ederse . r56 2006 2007 model arası . bu araçlar trafıkte ve sehır ıcınde ne yakıyor . ve bu modellerde kronık hastalıklar varmıdır ? daha dogrusu basımı agrıtır mı ?
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)