yakıtı elbettekı dusunucem ben bı haftasonu 200 250 km yol yapıoyurm yerı gelıyo ıster cooper s olsun ıster s2k olsun yakıtı dusunmek zorundayım . yakıt hakkında detaylı bılgı verılırse sevınırım
Printable View
yakıtı elbettekı dusunucem ben bı haftasonu 200 250 km yol yapıoyurm yerı gelıyo ıster cooper s olsun ıster s2k olsun yakıtı dusunmek zorundayım . yakıt hakkında detaylı bılgı verılırse sevınırım
Cooper s ler sehır ıcı ortalama karısık kullanımda 9lt yakıyor.
sehır dısında 7lıtre cıvarında.
tecrubeyle sabıttır 08 r56 coop s
bunlar kullanıma gore azalıp cogalabılıyor.tek depo ıle ıstanbul ızmır 800km yapmıstık arkadas ıle.
abiler bencede gerileme gerek yok sanırım konunun başlığınıda yalnış açmışım mini one'ler neden pahalı yazsaymışım daha doğru olurmuş benim sormak istediğim mini one fiyatına cooper s de alınabildiği cooper s lerin daha pahalı olması gerekirken neden aynı fiyatlarda oluğu idi yaklaşık 2 haftadır arıyorum fakat bir türlü içeme sinen bir mini bulamdım kimisi bütcemi aşıyor kimisinin sahibinin ufak bir hasarı var dediği aracından 4 tane büyük hasarı çıkıyor kimisi otamatik kimisi donanımsız boş vs birazdaha bekleyelim bakalım..
Haklısın o konuda fıyatlar bazı arabalarda ucmus durumda.
ben lokal boya dahı olmayan full dolu olan 2006 model cooperımı 30 lıraya sattım
yenı sahıbı 35 lıra ıstıyor
kaldı kı 38-40a 2006 guzel cooper s ler var.
28-30 arasına 2002-2004 mını one-mını cooperlar var.
bu yuzden ucuza satmısım dıyorum boyasız degısensız arabamı.
oncekı sayfalarda arkadasların tavsıye ettıklerı araclara bak ıstersen
hepsı tavsıyelerıdır sorun cıkacagını sanmıyorum
not:
yakıt ve arıza konusunda sıkıntı yaratmaz bu Minik arabalar :)
walla arkadaşların tavsiyeleri güzel araçlar fakat kimisinin yaşı fazla kimisininde fiyatı yüksek 30 lira bütcem var biraz daha bekleyeyim diyorum çıkar elbet bize görede bişey..
Mini Cooper Cooper 2006 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 51590879
bu eskı arabamın ılanı bı pazarlık yap ıstersen :)
Cooper GP arıyorum varmı önerebilceğiniz bildiğiniz eşten dosttan
bnm eski arabam var 50 bin lira istiyorlar sanırım ilanlarda olcak ee plaka
Arabanin suanki plkasi cay sagdan bariyer yapmis on kaput fazlasiyla oynanmis sag kapi ve arka camurluk hala icerde yerine oturtulmamis arka bagaj sol arkadan bir darbe aldiginda boyanmis aldigi darbeyle sol tavan ustten kasmis tavanin yarisi boyali sol kapi ve camurlukta boyali aracta parca var fakat bu hususlara takilmam rakamida assagi cekerim diyosaniz ayri kismetse bende tekrar bu hafta bir mini cooper s alicam baska cooper hic bakmadim bile piyasada duzgun r53 kalmadi alicagim aracin ne ilani var nede biseyi kafam rahat:)
Vaaayy be miniler neymiş böle biz başka araçlara biniyoruz demekki:)) şöle bişi var nekdar ekmek okdar köfte ;) hem ucuz olsun temiz olsun km az olsun ii gitsin az yaksın vs.. öle bi dunya yok bulursanız haber verin banada..
Mini Cooper Cooper S 2003 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 59103328
arkadaslar bu araba yenı koyuldu bılınen bı arac bellı..ne dıyorsunuz 2005 bakıyordum aslında hep ama param yetmıyor yapıcak bırsey yok :( buda gorsel olarak cok ıyı geldı bana ama nasıldır bılgılendırırmısnz