5 senedir mini ye biniyorum 2 . r 53 aldım bi kere yolda kalmadm,allahıma şükür millet yazmışta yazmş
Printable View
5 senedir mini ye biniyorum 2 . r 53 aldım bi kere yolda kalmadm,allahıma şükür millet yazmışta yazmş
ins sorun yasamazsın....
hayırlı olsun kardesı ns temızını bulursun
Bmw çok geniş çaplı bir marka örneğin ikinci elde 120 dizelde zarar edebilirken 116 benzinlide zarar etmiyebilirsin bazı 96 520 ler mezara kadar senle gelebilirken 4,5 sene üst modelinde hiç beklenmedik arızalar çıkabilir yani demek istediğim her markada olan şeyler bmw,dede var sendeki biraz önyargı olmuş bmw,yi sevmen için sağlam bi e39 528 alıp kullanman fazlasıyla yeterli olucaktır..
iiii araç ama her zaman şu mantık şu olmalı bir aracı stok kullandındamı motor şanzuman v.s arızası yapıyo,c2 vts dede sorunlar var ama syok sıkıntısı yok yani her araç modifiye açık olmaya biliyor modlucaksan al bi 2007 2008 s abartmadan 210 220 hp keyfli sıkıntısız devam yakıt evet biraz yakıyo malesef 2,2 stı 750 yakar mini s650 yakar ve ya buna yakın ama o paralara keyfli araçlar,,,,:icon_tup::icon_tup:
Benzinini düşünen spor arabaya binmesin mümkünse abi hem s in olucak hem benzin benzin ne yakiyo diye sorucaksin ben haftanın 3 gunü kullaniyom bana büyük bı zewk veriyo isterse 1 lira yaksın aldığım zewk daha önemli heleki arabam EMG Cooper gibi olucak o zaman 2 lira yaksın harika bı zewk :)
Mini Cooper Cooper S 2005 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57921816
bilen arkadaslar bu arac hakkında ne dusunuyor? arac bana sankı pepper whıte gıbı gelmedı sahıbıne sordum orj.beyaz dedı. fiyat fazla ucuk ama pazarlk payının bıraz genıs oldugu dusuncesındeyım ılgılendıgım 3 4 tn cooperdan bırısı? sızın goruselrınız nedır acaba
bmw dediğin araba dünyaya kendini kanıtlamış gerisi hikaye.
Ya neyin kıyası burada yapılan? Adam s sormuş birileri bmw şöle bmw böyle... ileri geri konuşmalar.
Bilmiyorum farkındamısınız ama millet e36 ya güncel kasa diye binerken Hondaya binenler eg kasa için bile old school tanımlaması yapıyor. Yani bmw de old scholl e21 dir hatırlatayım. 10 yaşını geçen Hondayı tekrar toparlamak gerekirken BMW ye laf edilmesi ilgimi çekti
potter kardeş sen ortalığı karıştırdın karıştıracan az kaldı :) konu ne bmw konusu ne honda konusu... adam konuyu nasıl açtıysa öyle devam etsin kmse karıştırmasın bmwsini hondasını...
benzin kısmına gelince zevk alıyorum diyede yakıtını görmezden gelmemek bence saçma. para kolay kazanılmıyor ;) ayrıca mini s in sıfır verilerinde 100 km yi şehir içi 8 küsür lt karma kullanımda ( şehir içi ve dışı ) 7 küsür lt yazmışlar. bunu hiçbi sti ile wrx ile evo ile yapamazsın. örnek biraz saçma olmuş.ancak ve ancak sti ile hiç basmiyacaksın ama mini s ile manyak gibi hız yapıcaksın ancak öyle olur kanımca.
arkadaşının aldığı otomobil normal bir otomobil değil yakması normal ayrıca şanzıman kırılması farklı nedenlerden dolayı olabilir bizde hondaya toyotaya biniyoruz yıllarca bindik, her otmobili istedikten sonra kırarsın toyota yada hondayıda istedikten sonra anında kırabilirsin kullanıma bağlı birazda
konu bmw konusu değilde harbiden boş yazıyorsun BOMBOŞ
bmw dediğin arabaya 2 yıla yakındır biniyorum bakımlarını kendim yapıyorum, benden çok daha fazla uğraşan yıllarıdr üstünde olan adamlar var tecrübelerini yazıversinler şuraya 2001 e46 şükür şu ana kadar hiç bir sorunu sıkıntısı yok 16 17 yıldır ayrıca toyota var parça fiyatlarının bazıları toyotadan daha ucuz orijinal parça için konuşuyorum yan sanayi değil yanlışsın tabiiki düzeltecez seni zaten herkes salak yıllardır bu arabalar satıyor millet motor yapıp yapıp biniyor değilmi şaşırmışsın sen
yaw neyın gerılımı verıyosun anlamıyorum e46 2001 320 ci vardı aldım abıme 2 yıl kullandım neyse e36 320 cab gerek yok mevzuya kardes konusmayda bızde malın bu pıyasada yokuz oku konut kırletmeyım sılerım yazdıklarımı olur bıter sen yap yorumu
kardeşin değilim,
doğru düzgün yazarsan hiç bir manası yokken konuya başka şeyleri yazarsan tepki toplarsın bunu diğer konularda da yapıyorsun
kusura bakmayayın kırlılık ıcın
ilk basta detaylara dikkat etmedim farkli arabadir, temizse cok iyi duruyor alinir direk diyecektim ki :) kazali halini maslak sanayide gormustum, sag onden saglam girmisti.. defilere ve kil-tuy hamann detaylarla beraber donanim doluluguna bakarsak Dodonun eski arabasi bu bence de