ulan sunday-men içine ettin :D
Printable View
ulan sunday-men içine ettin :D
masadayken güneyin hararet tavan yaptı :D
o değilde kuzey haktan gibi çekti şarkının bazı yerlerini biz söylesek kro oluruz aminyum :D
konu git gide daralıyor uzun ama çok kısa felsefik oldu biraz ama atrax lazım :D
simaydan bi bomba bekliyorum reklam sonrası :D
reklamdan sonra izlemeye gerek duymuyorum ben :D oldumu bişey yoksa gene sadece bakıp bittimi ? :D
Simay şansıına saplıyor kaç keredir zaten. Backpressure sıkıntılı bence afr'sine bakıp maplamak lazım yoksa işi zor :D
Kuzey türkü söylemiş galiba? Bütün sex muhabbetimizin içine sıçtı sağ olsun...
bitti bu bölümde pöff simay yine dayak yemedi amaan
Son sahne ; Cemile Meth bastı :D
şimay o buluştugu lavukla bütün gün beraberdi sadece yemek mi yedi keşke orayıda biraz daha detaylandırsaydı :D ne yaptılar acaba cok merak ettim... Ali olucak hayvan gördü simayı sinemaya falan girerken niye söylemedi vs vs vs
Bu bölüm Kuzey'in gideri Zeynep'i baya geride bıraktı.Cemre ufak ufak yükleme işlemlerine başladı önü açık gözüküyor motorun :D Simay ağzını burnunu kırasım gelsede şöyle yorumluyorum depona kesme şeker atacaklar sen bekle kasım patı :D Banu sanada bu ara kuruluyorum oem beynini fazla zorlama. Güney turbo beslemenin ve haram beygirin keyfini sürüyor her hamlede patlamanın ucundan dönüyor anim Allah sakata gelivericek :D Hüsük yazık gariban spec nos kiti elinde patladı seviyorum bu amcayı iyi bu iyi yapıcak birşeyler :D Handan sürekli güncel yazılım deniyor simay sayesinde conta yaka yaka bir hal oldu komple gidecek bir gün :D Sami tam bi lale :D Birde şu venüs mü jüpiter mi neyse o patladı sanıyorduk bu bölüm kendini gösterdi tam bi klasik full stock :D
ali takip edio suan heralde
tam anında basıcak en guzelını yapıo
Güney, açtı basıncını turbonun sıkıyor hakkaten ya :D