muhtemelen haftaya yada öbür haftaya olan bölümdür. sitcom olmayan dizilerde motaj ıvır zıvır 2 hafta kadar önceden garantiye alınır
Vorsprung Durch Technik
Bende dün akşamki cekimlerdeydim Ali yakaliyo simayı ama kuzeyle denk gelmiyo galiba
Birde kuzey (kıvanç tatliuga) uyuz oldum dün gece etrafta 3 tane hayranı fotograf çektirmek istedi set sonu adamın setteki korumaları kızları dovucekti nerdeyse uyuz oluyorum böyle insanlara halkın sayesinde bibyerde halkı eziyo
He birde fume s2k var bu dizide![]()
C R M performance
kimin arabası s2k![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
benim aracım işte bende oynadım bir sahnede..
kıvanç fotoraf çektirmezmiş hiç huyu değilmiş.
olabilir insan yapıs götü kalkık gibi davranıyor şansen bayagı yakındım kendisine dün akşam
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ya evet öylede bizim milette geriyor. Kıvanç'ın sürekli alışveriş yaptıgı bir kasap,şarküteri var cadde'de. Adam kendisi gitmiş alışveriş yapmış paparazziler yazdı yok 600 liralık alışveriş yapmışta işte taşıyan çocuğa bir bahşiş bile vermemişte vs. İyide saçmalığa bak adam sırf ünlü diye o hizmeti zaten normal insanlar alıyorken o sadece ünlü diye bahşişmi vericek. Kaldı ki sürekli alışveriş yaptıgı yer, adam seve seve yapıyordur. Belki içeride verdi yada üzerinde bozuk yoktu, yada verme gereği duymadı . Kime ne! Sonra bu 600 liralık et almış vay insanlar kırılıyor açlıktan adam 600 liralık et alıyor edebiyatıda çok gereksiz. Millet neler alıyor neleri nerelere harcıyor. Bu insanları böyle uzaklaştırıyorlar halktan, çünkü biryerden sonra yapamıyorsun düşünsene adam kendisi gitmiş alışveriş yapıyor evinin ihtiyacını orada bile paparazziler bu haberi yapıyor üzerinede 2-3 km peşlemişler Maserati'sini... Adamada gına gelmiştir.
Beyler paparazi işine karışmam ewll bunaltirlar ama benim dediğim cekim bitmiş sette beklemiş 2 tane ufak kız 16 17 yasında yanlarında baba yada amcası heves etmiş elinde fotograf makinası ne olur yani fotograf çekilsen ewll Türkiye burası ama o iki kızdan başka kimse yoktu neyse benim gözümden düştü![]()
S2000 e gelince kanka bas biraz arabayi yikat birde iki tane App plaka tak ama önce bas
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)