Kendini yalnız hissetme ben varım diyen kim acabaa
Printable View
Kendini yalnız hissetme ben varım diyen kim acabaa
Ortalık fena karışıyo :D
Çok fena karıştı olaylar bakalım neler olucak ama sağlam yamultmuş Kuzey herifi :D
abooo çarsambayı iple cekiyorum valla
az kalsın yenı bolum yok dıe kaynıodumkı gelmıss fragman :D bol ekşın olucakk wallaa :D:D
Bu bölüm iyi gibi :)
uzun zaman sonra iyi bir bölüm izleyeceğiz galiba
çok sağlam dayak var :D .. Arkadaşıda önce karısına sahip çıksın diyor eyvah eyvah ... :D simayda sağlam cingen gelsin artık şu bölüm :D
Helal Kuzeye Sümerin azını yüzünü dağıtmış Simayda nasıl kaçıyor topukkk bıraktı bavul mavul RUN FOR YOUR LIFE modunda :D
Yalnız Ali'yide indiriyolar :( Fragmanda 1 sn içinde geçti gören olmadı sanırım.
Tutmuş dövüyolardı :(
parcala kuzey yuru beeeeeeeeee
Arada Ali'yi dayak yemiş gördüm ki bu Kuzey geri dönüyor demek oluyor :D sandık motor Kuzey hahaha :D
kuzey çok sakin haraket ediyor prof katil gibi..
Dizi nin son bölümdeki reklamlar kaç dk sürüyor dikkat eden oldu mu hiç ?
kanka en güzeli bir gün sonra netten izlemek
araya reklam girdi,heyecanlı yerde kesildi diye stres yapmak yok:D
bence sümer dayak yememeliydi, kaşarlık simayda.
hee öyle bi durumda tabi dayanılamaz adama da dayak atılabilir :D
sonunda şöyle güzel bi dayak görücez darısı simayın başına :D
En son 12 dk dan fazla sürüyordur ya çünkü . Bitmeden 20-25 dk kala giriyor uzun bir süre sürüyor 10 dk gibi sonra 2-3 dk oynayıp tekrar reklam giriyor. oda bir o kadar sürüyor hatta daha fazla sürüyor. Girer girmezde aynı sahnede bitiyor. Saat başınaysa tam o arada 23-24 dilimine giriyorlar ama iki reklam bence 12 dk yı her türlü aşıyordur ancak ilk reklam belki 22-23 aralıgındadır. Dikkatimi çeken dizinin arasında çok reklam değilde sonda koymaya başladılar. Senin bahsettiğin 12 dk muhabbeti ile alakalı olabilir.
2 haftadır dikkatimi çekti, ablama sordum kesinlikle 1 saat içersinde toplamda 12 dk yı geçiremez, geçirirlerse çok ciddi para cezaları var dedi. belki saat sonu saat başlarına denk getiriyorlar son reklam kusagını, bu hafta dikkat edicem ama saat başına getirseler 12 dk yı orda harcasalar ondan sonraki vericekleri programda 48 dk hiç reklam vermiyorlarmı acep :D