kuzeyin tarzı manyak yav simaya nasıl davranıyor :D :D
Printable View
kuzeyin tarzı manyak yav simaya nasıl davranıyor :D :D
evet dünkü 5.bölümden sonra bendeki heyecanını yavaş yavaş kaybediyo dizi.. bundan sonra zırvalıklar artar sanırım.. örn. dünkü bölümün 15 dakkası kazada ölen çocuğun annesinin kuzeyi takip etmesi ve acıyı hala taze yaşaması vs.. sanki bi gün önce kaza olmuş gibi anne feryad ediyo hesap soruyo ve bununla ilgili 15 dakkalık bi bölüm var.. aradan 4.5 yıl geçmiş. tamam annedir haklıdır da. acı çok tazeymiş hissi verilerek bölüm gereksiz yere uzatıldı. yavaş yavaş canlı bir senaryo yerine zaman doldurmaya oynayacaklar artık. bu da heyecanını kaybettiriyor..
Bu tarz dizilerde konu hep bir noktada tıkanıyor. Esasına baktıgımız zaman gazetelerin 3. sayfalarında okudugumuz şeyler bu gibi dizilerde daha yumusatılarak önümğze sunuluyor. yanı bir insanın abisinin nişanlısına aşık olması, onu yoldan çıkartmaya çalışması ne kadar etik bu tartışılır. Pek tabıı toplumumuzda bu gibi olaylar sıklıkla görülüyor olabilir ama bu tarz seyelrin sinema , dizi gibi edebi metinlerle karşımıza çıkartılıp normalleştirilmeyi çalışılması bence çok çirkin. İnanın bu diziyi izleyip birçok insan bu husustan etkilenecektir.
Reyting için yapılan şeyler basit. toplumu zorlayacak, ,insanların tabularını yıkacak, tartışılacak ilginç konular seçilip beyinler yıkanıyor. yoksa kıvanç gayet başarılı, öykü son derece sevimli. diyeceğim o ki bu adamlara başka senaryolar yazılıp oynattırılacakken bu tarz abes rolleri sokulmaları bence yanlış.
dizi tırt sadece oyuncular iyi.bi numara yok.
ezelle kıyas bile söz konusu değil ama napalım kötünün iyisi :)
Ben dün ki bölümden baya bi keyif aldım ,ancak cemrenin kaza olayını ögrenmesi güneyinde kuzeyle cemreden şüphelenmesi çok erken değil mi sizce? Daha 5.bölümdeyiz bana biraz saçma geldi bu olay.
Dizi güzel gidiyor tadında oyunculara diyecek söz yok,kıvanç tatlıtuğ hayatının en güzel rolünü yapıyor bence,ne behlül ne sekiz ne de başka şeyleri hiç bu kadar gerçekçi yapamadı
ben yine izleyemedim. bağlanamıyorum benim yapımda yok =D
Mahsuna bak şu kıza bi daha bak yaa.
ilginç.
ne biçim dünya bu ya:D
simay ın gbt sini bilen varmı :D :D
Hazar Ergüçlü gerçek ismi.
Şu da gerçek face i galiba. :D
Artık top sende gerisini kendin öğrenirsin :D
https://www.facebook.com/profile.php...890165&sk=wall
Keşke pm yoluyla bana atsaydın şimdi herkes sevgilime salça olacak :P :D
Hep kıvanç mı yengelere bulaşacak ben de kuzeyin sevgilisine salça oluyum :D
simay bende beylerr :D isteyen cemreyi alabilir kaynanada bonusu olsun :D