sabah sabah olaya bak :eek:
nerden nereye dikkat etti adam yaw :D
Printable View
bi ozet gecın beyler neymış o sahne?
41. dk dan izlemeye başlarsan anlarsın oyunu :)
Kuzey Güney 25.Bölüm Part 2 - YouTube
Kuzey Güneye iş kuruyorum filan neşeliyim diye bindirdi arabaya kuzey kullanıyodu birden sevinirken birine çarptılar indiler kuzey gitti baktı ölmüş bu dedi. Güneye baktı ağladı ben tekrar giremem dedi alkollüyüm infazım yanar dedi yatmadığımı da çekerim filan dedi. Bu sefer sende sıra dedi Güneyde ben senin cezanı çekemem benmi iç dedim sana dedi ali çıktı ordan yerde yatan adam kalktı Güney dumur oldu. Orda bitti dizi.
iyiydi bölüm iyiydi :)
kaza olayı rüya değil, evi tutan ferhat.
sümer simayı kasede almadı, sümer cemreye yazıcak (ilerleyen bölümlerde) kuzey-sümer ikilisini yine izlicez gibi düşünüyorum :)
kuzey güneyi siler, cemre için engel ortadan kalkar. zeynep out cemre in.
en sonda ne oldu uyumusum
rakıdan sonra çay ertesi sabah baş ağrısını önler diye biliyorum bende ama yanında içmek nedir bilmem. genelde pederde 2-3duble arasında bi bardak çay içer ;)
rakı sofrasında arada çay içildiğini ben ilk kez seneler önce van'da görmüştüm. çok garibime gitmişti ama ilerleyen zamanlarda birkaç kez denediğimde hakikaten mideyi mülayimleştirdiğini farkettim. iki dubleden sonraki her duble arasına bir çay içer oldum uzun zamandır...
Kuzey Cemreye yanaşmasın Zeynep dururken.
rakı spfrası +1 kuzey en sonunda güneyi çözdü resti çekti +1 ferhat simayı kullanarak geliyor -1 ali herzamanki gibi adamım ya +10 tam dost işte
Allahına kurban kuzeyy