bence son bölüm aşırı derecede saçmaydı, tadı kaçtı, umarım ilerleyen bölümler mantık çerçevesinde daha güzel ve bol ekşınlı olur ...
Printable View
bence son bölüm aşırı derecede saçmaydı, tadı kaçtı, umarım ilerleyen bölümler mantık çerçevesinde daha güzel ve bol ekşınlı olur ...
Ulan kuzey senin yüzünden gece karaoke yapdık :D
*Bu arada ferhatın hapisten nasıl çıktığı hakkında bilgi varmı?
Sokakta adam dövüştüren Ferhat ne adammışta haberimiz yok
çok atarlı bir gece oldu gerçekten geçen hafta dediğim gibi küfürler havada uçuştu :D
bu kuzeyde ne kafa varmış laa ,kürek sesi çok iyiyidi :D yanlız küfürler de çok afilli kuzeyin
Ben bi teori yaptim ama:) simdi bence ferhat kuzeyi mezara koydu yaninada telefonu hop ali gelicek eliyle kazicak cikaricak fln iste orda bi stres cikarabilecekmi kuzeyin nefes yeticekmi fln bi eksin yaparlar herhalde? Cokmu sacma oldu:):)
İzliyebileceğimiz link verin beyler size zahmet.
bnce mezarda kimse yok kuzey başka yerde yada ali hayal gördü yada kuzey daha oraya ulaşmadı :)
bana nedense zeynep ferhatın oyunlarının içindeymiş gibi geldi , yoksa ferhatın bu kadar herşeyi bilmesi biraz saçma olur ..
Küfürler bomba kuzey reyizzzzz
saçma olan bişey daha var adamda ...ok gibi para var iş var güç var ama bitek kuzeyle uğraşması şaşırtıcı :)
geçiş bölümüydü resmen son 2 dakika harici resmen bölüm çöptü :( önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
haftaya carsamba gene olaylar olaylar. dizi eskısındende guzel olmaya basladı heycan geldi.tek sıkıntısı fragmanlarda diziyi yayınlıyorlar tek fragman olsun bıtsın.
kuzey men edildi otoparka çektiler ali gelip kurtarcak :D