bi pala gelmedi zaten kvden oda gelsin kadro tamam deli yürekte gelir ferayeeeaaağ diye bağırır![]()
bi pala gelmedi zaten kvden oda gelsin kadro tamam deli yürekte gelir ferayeeeaaağ diye bağırır![]()
körler sağırlar
merve sevi gelmedikçe bomba gibi bir bölüm bizi bekliyor demeyeceğim!
Failure is not an option.
Ferhat dediydi sevdiklerine zarar vericem diye adama inanmadılar bak ne oldu şimdi
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
fragmandan birşey anlayamadım, bombalı bir bölüm olacak galiba. Barış ne yaptığının farkına varmış ama geç kaldı![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
o bomba baska birine gidicekti te yanlisliklami cemreye geldi acaba.Ferhat ta oyle bir telas var. Baska birine gidicek olsa kime gidecekti ki.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Zeynep'in annesini gostermismiydi daha önceki bölümlerde hatirlayamadim.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
pasta başkasına gidecek olsa pastanın üstünde neden cemrenin resmi olsun![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Bence Ferhat o akşam Cemre nin doğum günü partisini kutladığı mekana geliyor habersiz.. Bombayla aynı mekanda olduğunu görünce A.K. diyor..
cemre nin eleman fotosunu da yıllardır saklıyormuş ferhatbirgün doğum günü olurda pastanın üzerine koydururum diye ehue
![]()
Failure is not an option.
yorumlar güzel bu senaritler gelip bizlere fikir sorsa reyting rekorlarına vtec açtırırlar allahıma![]()
artık corc-i zamanıcdti
simayla ferhat yata biniyolar doğum günüde sahilde olucak uzaktan izlicekler ama bişi oluyo sanırım kuzey anaokulunu buluyo olabilir
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
netten izleyecek link war mı arkadaşlar?
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Canlı Yayın / Kanal D
al izle kardeşim
ulan bunların alayını dümdüz sıraya dizcen, başta simay olcak ama komple tek tek tokadı basıcan. baydı artık valla, yok kardeşim yok pampişim yok yaktım... maserati güzel ama plakada benlik GK![]()
Sakin güç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)