bu bölüm çok konuşulacak )
Cipsim kolam hazır beklemedeyim
Başladık bakalım
#eksikpazar
yenı bolum basladı mıllet
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor
Aha polis geldi 4 bu bölüm komedi :d
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Cipsim kolam hazır beklemedeyim Cips ve kola içme artık kardeşim ya salonlarda o kadar ter döküyorsun, emeğini boşa harcama Yulafımı, yoğurdumu aldım beklemedeyim desen tebrik edicem
Venüsün Burağa veresi var kaşı gözü ayrı oynuyor.
TeamPASAOGLU
banu nun beyaz elbisesi tahrik etti
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı banu nun beyaz elbisesi tahrik etti kolonya verin adama
* 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks *a..... o zmnlar yoktu oyle *bi cay iciriodun *bisinema *finishim
Sezon finali reklamı neydi öyle
finalde ferhat gidio herhalde
noluuyoz ya sezon fınalınde kuzeyın elınde sılah ustu kan revan ferosu ındırıyor galıba
Haydi sezon finaline bak)
Finalinde verdiler hobaaaaaaa
C R M performance
demin reklam arasında sezon finalinden bir kısa an gösterdiler o neydi ya heycan bastı beni
artık corc-i zamanı cdti
bekleki şmdi sezon başlasın :/
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın... Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)
Neoldu anlamadm ben sezon finali yazdgi an actim bttimi smdi dizi?
hayaldir kesin amk alıştık ters köşeye yatmaktan.. cemre sevdiğini söylemiş tut elinden git yurt dışına bre pezevenk
venus buraga verecek ardından bombayı patlatacak takmıs kafaya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları